Demeter ارسال شده در 8 بهمن، 2022 ارسال شده در 8 بهمن، 2022 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Demeter نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : All رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Senior Helper مدارک شکایت: توضیحات: با سلام و خسته نباشید خدمت عوامل محترم ارنا گیم به نظرم وظیفه هلپر از قدیم تا به امروز به جز جواب دادن هلپ برقراری نظم و ارامش در سرور هم بوده! ولی متاسفانه شاهد این هستیم که این هلپر بیشتر باعث بی نظمی و ایجاد کل در سرور میشود! به نظرم وقتش رسیده که مدیر کل محترم جلوی این نوع افراد رو بگیره! با تشکر از پیگیری شما @OveRDieD @[.AQa.ErFaN.] کلن FaZe درخواست انرنکی هلپر را دارد!
Demeter ارسال شده در 8 بهمن، 2022 سازنده ارسال شده در 8 بهمن، 2022 با سلام لازم نیست من به خودم بگیرم! درگیری زون بین من و شما بود! گفتی بیا زون گفتم که تنهایی نمیشه و بعدش اینو گفتی ! شما میتونید با هم کلنی های خودتون در /fc حرف بزنید ! اس اس های دیگه ای هم موجوده در صورت نیاز اپلود خواهد شد. مدیر کل محترم @[.AQa.ErFaN.] هم شاهد بود و بخاطر ایشون که قرار شد شما اخطار بگیرید من شکایت نکرده بودم پس ایشون در جریانه و نیازی به اثابت نیست! با تشکر
Demeter ارسال شده در 8 بهمن، 2022 سازنده ارسال شده در 8 بهمن، 2022 در 2 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : درگیری بین کلن ما و شما بوده نباید تو کیل لیست یه کیل حداقل باشه؟ شما واسه هم تعیین نمیکنی که بخوام /fc حرف بزنم یا /w اشتباه تایپی بوده / استفاده نشده!!!! من متوجه نمیشم شاهد بوده یعنی چی؟ مدیرکل عرفان اصلا انلاین نبود اون تایمو!!!! مدرکی هست پست بزار. و نیاز به اثبات هست!!!! بله مدارک دیگری هست و همچنین حضور مدیر کل در سرور هم در مدارک دیگر قابل مشاهدست! درصورت نیاز و درخواست @[.AQa.ErFaN.] مدارک اپلود خواهد شد. لطفا اینجا هم ایجاد کل نکنید شاید مورد لطف و بخشش مدیر کل قرار گرفتید! با تشکر
Nope ارسال شده در 8 بهمن، 2022 ارسال شده در 8 بهمن، 2022 با جدیت تمام این موضوع برسی خواهد شد. هد هلپر @[Ali]VayKinG برای فردا بعدظهر احضار و پاسخگو خواهد بود. با تشکر از صبوری شما ! CloseD
ارسالهای توصیه شده