Demeter ارسال شده در 17 آبان، 1401 ارسال شده در 17 آبان، 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Demeter نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @HaDi رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Head Helper مدارک شکایت: توضیحات: با سلام و خسته نباشید خدمت عوامل محترم ارنا گیم این هلپر چند روزی هستش که هنگام زون اقدام به همکاری میکنه و با مدیر کل محترم @[.AQa.ErFaN.] در جریان گزاشته بودم. قرار شد جلسه ای برقرار بشه و با هلپر درمورد تخلفاتش صحبت کنید که تکرار نشه ولی بعد دو روز متاسفانه دیشب دوباره شاهد همکاری این هلپر با پلیری که اصلا کلن نداشت یعنی @Prophet بودیم. درخواست دارم مدیر کل محترم به قولی که داده بودند عمل کنند و این هلپر انرنک شه! @[.AQa.ErFaN.] لطفا پیگیری کنید با تشکر. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ درخواست کرده بودم مدیر کل محترم @[.AQa.ErFaN.] این تاپیک رو بررسی کنه و زمانی که تو چت خود هلپر همکاری رو قبول کرده چه نیازی هستش که منیجر محترم @AQ[A]MIR به دلیل کمبود مدارک این تاپیک رو ببنده و حتی بدون سوال اینکه من مدارک دیگری برای اپلود دارم یا نه! به نظرم یکم غیر عادیه که 2 دقیقه بعد از باز شدن تاپیک, تاپیک بسته بشه! احتمالا پارتی بازی هایی داره صورت میگیره و درخواست دارم مدیر کل @[.AQa.ErFaN.] به این نوع نظارت منیجر @AQ[A]MIR توجهی داشته باشه که حق پلیر های سرور بزرگ ارنا گیم خورده نشه! (لطفا این تاپیک توسط شخص @[.AQa.ErFaN.] مورد بررسی قرار بگیره.) با تشکر
Demeter ارسال شده در 17 آبان، 1401 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 1401 در هم اکنون، [Ali]VayKinG گفته است : با سلام! شکایت شما درسته چون سه شبه تو کلنمون بود نمیدونستم نیست! و ایشون به دلیل همکاری همون دیشب توسط ارمین زندانی شده عکس همونو نمیفرستید؟؟ اگه اشتباهی کنیم سی ام دی هم میزنیم و طرف جیل شده. اسکرین ندارم ولی لاگو چک کنین 2.25 جیل شده! و من تایید کردم چون توی کلن بوده و نمیدونستم نیست!! اینو اعلام هم کردم تیم هلپره سرور ارنا گیم همیشه تلاش کرده عدالت رو بین پلیرا برقرار کنه. همیشه تلاشمو کردم کمک کنم . ناعدالتی باقی نمونه. پس دنبال بحث و حاشیه نباید لطفا عزیزم اگه قرار باشه کسی جیل بشه کل افراد حاضر در زون که همکاری کردن باید جیل بشن نه فقط یک نفر! هدف جیل شدن نیست هدف جلوگیری از شما برای سو استفاده از رنکتونه که فکر میکنید به خاطر رنک هرکاری میتونید بکنید ! خود مدیر کل محترم هم در جربان هستش که شما این کار رو به تعداد دفعات بالا انجام داده اید ولی قرار بود که دیگه تکرار نکنید که باز هم تکرار شد! مدیر کل عزیز @[.AQa.ErFaN.] بررسی کنید لطفا . با تشکر
Demeter ارسال شده در 17 آبان، 1401 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 1401 در 7 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : دوست عزیز چه ربطی به رنک من داره؟ من نمیدونم هر اتفاقی میوفته مدیرکل در جریانه خب چرا شکایت کردین پس؟؟ وقتی رنکی در اختبار شما قرار میگیره شما وظیفتون حفظ اون رنکه! وظیفه شما نظارت بر اینه که بقیه پلیر ها قوانین سرور رو رعایت کنند! حالا وقتی خود شما قوانین رو رعایت نمیکنید چطور باید ازتون انتظار داشت که بر بقیه پلیر ها نظارت کنید؟ وظیفه شما همچنین حفظ ابروی استف هستش!! نباید اجازه داد شما استف رو زیر سوال ببرید!
Demeter ارسال شده در 17 آبان، 1401 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 1401 فیلم زون و پلیر هایی که توش حضور دارند هم موجوده در صورت نیاز اپلود خواهد شد!
Demeter ارسال شده در 17 آبان، 1401 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 1401 در 32 دقیقه قبل، [FB].NyCtoPhiLe گفته است : درود و عرض ادب ماهان جان اپلود کنید لطفا باتشکر https://uupload.ir/view/hamkari_video_58jb.mp4/
Demeter ارسال شده در 17 آبان، 1401 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 1401 من هم گفتم... این اولین بارتون نبود...
Nope ارسال شده در 17 آبان، 1401 ارسال شده در 17 آبان، 1401 سلام و علیکم با توجه به اینکه ندانسته این کار انجام شده موردی صورت نمیگیرد. لطفا از فحاشی و کل در انجمن به شدت خودداری کنید ! هد هلپر @[Ali]VayKinG اخطار های لازم را دریافت خواهد کرد. CloseD موضوع تا برسی دقیق تر و برای عدم جلوگیری در کل / اسپم تاپیک بسته خواهد شد.
ارسالهای توصیه شده