[Ali]VayKinG ارسال شده در 18 آبان، 1401 ارسال شده در 18 آبان، 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: بدون شک کلن FaZe نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Fam unit مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: .... رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: ... مدارک شکایت: توضیحات: با سلام و خسته نباشید. نمیخام وارد حاشیه بشم. ولی خب خیلیا بهشون فشار وارد شده که همچین کاریو میکنن. من واقعا واسم مهم نیست . ? از مدیر کل @MohammadReza میخام ایپی ایشون رو چک کنن و مجازاتی که لایقش هستند رو بگیرن! بنده خودم هلپره سرورم. همچین کاری اصلا قشنگ نیست و شعور خودتونو میرسونه. اگه واقعا رسیدگی میکنین جواب بدید غیر این صورت پست رو نبندید. ادمین مربوطه: @MohammadReza @[.AQa.ErFaN.] 1 1 2 1 1
Thiery_Henry ارسال شده در 19 آبان، 1401 ارسال شده در 19 آبان، 1401 اینجا دیگه اون سرور قدیمی نمیشه :)))) سرور قدیمی :https://uupload.ir/view/gta_sa_mp_01_03_1399_12_48_31_�.�_(1)_k7k.mp4/ 2 2 1
Demeter ارسال شده در 19 آبان، 1401 ارسال شده در 19 آبان، 1401 با سلام واقعا افسوس برای همچین پلیر ها! همچنین برای @[Ali]VayKinG که هر چیزی رو به کلن Faze ربط میدن! درخواست دارم ایپی های این پلیر ها چک بشه و در صورت عدم اثبات حرف های شما اخطار های لازم رو دریافت کنید ! @MohammadReza @[.AQa.ErFaN.] @MrHeSaM 1
HaDi ارسال شده در 19 آبان، 1401 ارسال شده در 19 آبان، 1401 درود . بنده به عنوان لیدر فیز اعلام میکنم: اینکه شما هرچی میشه رو به عنوان فشار یا از چشم کلن فیز میبینید خجالت آوره . ما اگرم با کلنی کل داشته باشیم همچین کاریو نمیکنیم ! درخواست چک کردن آیپیو دارم و اگر این موضوع ثابت شد که توسط ما انجام نشده منتظر عذرخواهی شما هستم. بدرود 2 1
KuRoSh ارسال شده در 19 آبان، 1401 ارسال شده در 19 آبان، 1401 در 16 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: بدون شک کلن FaZe نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Fam unit مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: .... رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: ... مدارک شکایت: توضیحات: با سلام و خسته نباشید. نمیخام وارد حاشیه بشم. ولی خب خیلیا بهشون فشار وارد شده که همچین کاریو میکنن. من واقعا واسم مهم نیست . ? از مدیر کل @MohammadReza میخام ایپی ایشون رو چک کنن و مجازاتی که لایقش هستند رو بگیرن! بنده خودم هلپره سرورم. همچین کاری اصلا قشنگ نیست و شعور خودتونو میرسونه. اگه واقعا رسیدگی میکنین جواب بدید غیر این صورت پست رو نبندید. ادمین مربوطه: @MohammadReza @[.AQa.ErFaN.] افسوس برای این همه تهمت و دروغ گویی ! 1
Shahofpersia ارسال شده در 19 آبان، 1401 ارسال شده در 19 آبان، 1401 تهمت و دروغ گویی؟ همه چی به زودی معلوم میشه. و کسی که اینکارو کرده مجازات خواهد شد.
Amir ارسال شده در 19 آبان، 1401 ارسال شده در 19 آبان، 1401 طبق بررسی های به عمل آمده این کار توسط پلیر FesharBaz انجام میشده و مجازات شدند. موضوع رسیدگی و بسته شد 2
ارسالهای توصیه شده