KuRoSh ارسال شده در 13 بهمن، 2022 ارسال شده در 13 بهمن، 2022 نام کاربری کسی که شکایت دارد: No.One نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: OverDied نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : all players رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : falcon مدارک شکایت: توضیحات: هیمنظور که تو عکس معلومه ادمین اول تهدید میکنه بعد الکی میوت میده . البته ادمین تو pm هم make kal کرده !! درخواست مدرک دارم اگه مدرکی نبود درخواست ان رنک !
KuRoSh ارسال شده در 13 بهمن، 2022 سازنده ارسال شده در 13 بهمن، 2022 در هم اکنون، IRagnar گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: No.One نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: OverDied نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : all players رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : falcon مدارک شکایت: توضیحات: هیمنظور که تو عکس معلومه ادمین اول تهدید میکنه بعد الکی میوت میده . البته ادمین تو pm هم make kal کرده !! درخواست مدرک دارم اگه مدرکی نبود درخواست ان رنک ! @ErFaWn @MohammadReza
KuRoSh ارسال شده در 14 بهمن، 2022 سازنده ارسال شده در 14 بهمن، 2022 در 23 دقیقه قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : درود. در رابطه با شکایات اخیر از ادمین خاطی ؛ مدارک لازمه برای اثبات این موارد مورد بررسی واقع می شود و نتیجه اعلام می گردد. در رابطه با ایجاد کل ، مجازات لازمه اعمال خواهد گشت. کی برسی میشه ؟ و مجازات چیه ؟
[G]Scourage[C] ارسال شده در 14 بهمن، 2022 ارسال شده در 14 بهمن، 2022 بسم الله رحمان رحیم بنده به نمایندگی از ایشون که مدرک رو برای بنده ارسال کردن اپلود میکنم اره میخوای چه گوهی بخوری فحاشی حساب میشه
Nope ارسال شده در 14 بهمن، 2022 ارسال شده در 14 بهمن، 2022 با توجه به مدرک مربوطه که برای داداش عزیزم ارسال کردم شما به دلیل توهین به فالکن استف از سرور محروم خواهید شد. Closed
ارسالهای توصیه شده