Amir ارسال شده در 27 آبان، 1401 ارسال شده در 27 آبان، 1401 با سلام برای درخواست ورود به تیم استف باید شرایط زیر را داشته باشید. حداقل 1500 امتیاز حداقل 500 ساعت PlayTime حداقل 17 سال سن قوه ی مدیریت و تصمیم گیری تصمیم گیری بجا و صحیح قوه ی تشخیص درست از غلط داشتن تجربه و Activity و فعالیت خوب عدم داشتن سوءسابقه و بن شدن به دلیل تقلب ( چیت , Abuse ) داشتن برنامه TeamSpeak و Discord که Microphone هم داشته باشد الزامیست. فرد باید با تمامی قوانین و قواعد سرور آشنا باشد درصورت ارائه هرگونه مدرک از نداشتن جواب پرسش از هلپر فرد انرنک میشود. در صورتی که پلیر درخواست کمک داده باشد و هلپر از روی بی تفاوتی به درخواست کمک پاسخ ندهد فرد انرنک میشود. فرد هر لحظه ممکن است از سوی تیم استف مورد پرسش قرار گیرد و باید هر لحظه آماده باشد. در صورت مشاهده هرگونه بدرفتاری از سوی هلپر فرد انرنک میشود. داشتن برنامه تلگرام الزامیست. لینک آموزش ها و قوانین جهت مطالعه ! آموزش های سرور: https://arenagame.ir/forum/forum/15-tutorials/ قوانین سرور: https://arenagame.ir/forum/forum/5-rules-and-announcements/ همچنین باید فرم زیر را به صورت کاملا صحیح پر کنید و در این تاپیک بفرستید: نام کاربری: نام اصلی: سن: مقدار امتیاز: مقدار Play Time: هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: توضیحات شما در رابطه با سرور: تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: تا بحال در تیم استف بوده اید: اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: نکته: شما برای تست دادن باید قوانین عمومی سرور و کارکنان سرور را به صورت کامل مطالعه کنید. توجه: هرگونه اسپم یا ایجاد کل کل در این پست اکیدا ممنوع است و مجازات آن برابر با محرومیت از انجمن میباشد. 4 1
Amir ارسال شده در 17 اسفند، 1401 سازنده ارسال شده در 17 اسفند، 1401 درود پست برای درخواست های جدید باز شد. 2 1
AliGhanbarzadeh ارسال شده در 17 اسفند، 1401 ارسال شده در 17 اسفند، 1401 قابل توجه عزیزانی که علاقه مند به ورود به تیم استف هستند ، بنده خودم به صورت شخصی برای شما وقت خواهم گذاشت و یه سری موارد که شاید ندونید یا بلد نباشید هم خواهم بهتون گفت و ۲۴ ساعته میتونید با من در ارتباط باشید. نکته : کاربرانی که قبلا سابقه چیت ، بن و ابیوض را دارند به استف راه داده نمی شوند 1
NULL. ارسال شده در 18 اسفند، 1401 ارسال شده در 18 اسفند، 1401 نام کاربری: Pro_KilleR نام اصلی: محمد رضا سن: 14 مقدار امتیاز: 2500 مقدار Play Time: بیست و هشت روز هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک به تازه وارد ها توضیحات شما در رابطه با سرور: سرور نسبتا خلوت و خوب تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: زیاد تا بحال در تیم استف بوده اید: بله اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: helper 2 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: مهربان _ بیکار (یعنی تایم زیادی برای کامپیوتر نشستن دارم) _ کمی تنبل _ کمی Gigachad mode _ صلح طلب اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: یه سرور CNR سراغ دارم خیلی خفنه
Amir ارسال شده در 18 اسفند، 1401 سازنده ارسال شده در 18 اسفند، 1401 در 22 دقیقه قبل، DeeD_KilleR گفته است : نام کاربری: Pro_KilleR نام اصلی: محمد رضا سن: 14 مقدار امتیاز: 2500 مقدار Play Time: بیست و هشت روز هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک به تازه وارد ها توضیحات شما در رابطه با سرور: سرور نسبتا خلوت و خوب تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: زیاد تا بحال در تیم استف بوده اید: بله اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: helper 2 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: مهربان _ بیکار (یعنی تایم زیادی برای کامپیوتر نشستن دارم) _ کمی تنبل _ کمی Gigachad mode _ صلح طلب اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: یه سرور CNR سراغ دارم خیلی خفنه موافقت شد 2
Amir ارسال شده در 19 اسفند، 1401 سازنده ارسال شده در 19 اسفند، 1401 در ۱ ساعت قبل، YONA گفته است : نام کاربری: @yona نام اصلی: یونا /: سن: 17 مقدار امتیاز:4200 مقدار Play Time: بیست روز هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف:کمک به نیو پلیر ها و بر قراری نظم و امنیت توضیحات شما در رابطه با سرور: یک سرور بسیار عالی cnr تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید:99% تا بحال در تیم استف بوده اید: Helper 1 اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید:Owner 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: خون سرد-مهربان-با جنبه-صبور- خجالتی اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: سرور cnr یک تو دنیا تایید شد 2
HajMaTiN ارسال شده در 20 اسفند، 1401 ارسال شده در 20 اسفند، 1401 نام کاربری:_SuRviVoR. نام اصلی:متین. سن:16 مقدار امتیاز:1631 مقدار 370:44play time هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف:کمک به پلیر های تازه وارد و پیشرفت سرور. توضیحات شما در رابطه با سرور:بهترین سرور دزد و پلیس ایران با بهترین تیم مدریتی. تا چه اندازه با سرور اشنایی دارید:95% تا به حال در تیم استف بوده اید:خیر اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: ____ 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون:مهربون/ارام/صلح طلب/دوست خوب/عشق گیم. اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنیدچی چیزی به او میگویید:بهترین سرور دزد و پلیس ایران با کادر مدیریتی قوی.
aliemami77 ارسال شده در 20 اسفند، 1401 ارسال شده در 20 اسفند، 1401 کاربری:AmiR.Mmd نام اصلی: امیرمحمد سن:۱۵ مقدار امتیاز:۳۱۰۰ مقدار Play Time: هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف:کمک کردن به پلیرا اصلی و پلیرایی که تازه به ارناگیم امدن توضیحات شما در رابطه با سرور: بهترین سرور دوزد و پولیس ایران تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید:۹۰ تا بحال در تیم استف بوده اید:بله اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: هلپر ۲ 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: مهربان ... خوب هستم.... خیلی عشق گیمن.....خیلی آرامم.... دنبال صلحم اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی میگوید: به بهترین سرور دوزد و پولیس ایران بپیوندیدی
EhSaN ارسال شده در 20 اسفند، 1401 ارسال شده در 20 اسفند، 1401 در ۱ ساعت قبل، _SuRviVoR. گفته است : نام کاربری:_SuRviVoR. نام اصلی:متین. سن:16 مقدار امتیاز:1631 مقدار 370:44play time هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف:کمک به پلیر های تازه وارد و پیشرفت سرور. توضیحات شما در رابطه با سرور:بهترین سرور دزد و پلیس ایران با بهترین تیم مدریتی. تا چه اندازه با سرور اشنایی دارید:95% تا به حال در تیم استف بوده اید:خیر اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: ____ 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون:مهربون/ارام/صلح طلب/دوست خوب/عشق گیم. اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنیدچی چیزی به او میگویید:بهترین سرور دزد و پلیس ایران با کادر مدیریتی قوی. تایید شد
EhSaN ارسال شده در 20 اسفند، 1401 ارسال شده در 20 اسفند، 1401 در 16 دقیقه قبل، aliemami77 گفته است : کاربری:AmiR.Mmd نام اصلی: امیرمحمد سن:۱۵ مقدار امتیاز:۳۱۰۰ مقدار Play Time: هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف:کمک کردن به پلیرا اصلی و پلیرایی که تازه به ارناگیم امدن توضیحات شما در رابطه با سرور: بهترین سرور دوزد و پولیس ایران تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید:۹۰ تا بحال در تیم استف بوده اید:بله اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: هلپر ۲ 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: مهربان ... خوب هستم.... خیلی عشق گیمن.....خیلی آرامم.... دنبال صلحم اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی میگوید: به بهترین سرور دوزد و پولیس ایران بپیوندیدی تایید شد
AliGhanbarzadeh ارسال شده در 21 اسفند، 1401 ارسال شده در 21 اسفند، 1401 عزیزانی که علاقمند به ورود به تیم استف هستند ، ظرفیت تیم استف هنوز پر نشده پس می توانید درخواست خود را ثبت کنید. با تشکر
miss$zeynab1381 ارسال شده در 5 فروردین، 1402 ارسال شده در 5 فروردین، 1402 نام کاربری: ShOoN_KaBiR : .Scorpion. نام اصلی: آراد سن: 14:5 مقدار امتیاز: 3450 مقدار Play Time: 50 Day ❤️ هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: توضیحات شما در رابطه با سرور: کمک کردن به تازه وارد ها تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: 95% تا بحال در تیم استف بوده اید: No اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: PlayeR ? 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: عشق گیم _ بیکار بودن بالای 12 ساعت هر روز تو سرور هستم _ ولخرجی توی گیم ها ? _ مسعولیت پذیر . اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: یک سرور برات سراغ دارم اگه بیای توش پلی بدی دیگه دلت نمیخاد از توش در بیای به بهترین سرور CnR ایران بپیوند میدونم که العان رد میشم ? اما یکم عادلانه تصمیم بگیرید و بدون پارتی بازی ? اگر بحث سابقه باشه 1 ماهه چیت نزدم و دیگر نخواهم زد هر لحظه هم آماده پیسی چک هستم
AliGhanbarzadeh ارسال شده در 5 فروردین، 1402 ارسال شده در 5 فروردین، 1402 در 4 ساعت قبل، miss$zeynab1381 گفته است : نام کاربری: ShOoN_KaBiR : .Scorpion. نام اصلی: آراد سن: 14:5 مقدار امتیاز: 3450 مقدار Play Time: 50 Day ❤️ هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: توضیحات شما در رابطه با سرور: کمک کردن به تازه وارد ها تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: 95% تا بحال در تیم استف بوده اید: No اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: PlayeR ? 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: عشق گیم _ بیکار بودن بالای 12 ساعت هر روز تو سرور هستم _ ولخرجی توی گیم ها ? _ مسعولیت پذیر . اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: یک سرور برات سراغ دارم اگه بیای توش پلی بدی دیگه دلت نمیخاد از توش در بیای به بهترین سرور CnR ایران بپیوند میدونم که العان رد میشم ? اما یکم عادلانه تصمیم بگیرید و بدون پارتی بازی ? اگر بحث سابقه باشه 1 ماهه چیت نزدم و دیگر نخواهم زد هر لحظه هم آماده پیسی چک هستم درود عید شما مبارک درخواست شما رد شد شما به دلیل داشتن سابقه بد امکان ورود به استف رو ندارید بازم تقاضا دارم منیجر عزیز اگه کاری رو که صلاح میدونن انجام بدن رو زیر پیام بنده ارسال کنند با تشکر @AQ[A]MIR
Amir ارسال شده در 6 فروردین، 1402 سازنده ارسال شده در 6 فروردین، 1402 در 14 ساعت قبل، miss$zeynab1381 گفته است : نام کاربری: ShOoN_KaBiR : .Scorpion. نام اصلی: آراد سن: 14:5 مقدار امتیاز: 3450 مقدار Play Time: 50 Day ❤️ هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: توضیحات شما در رابطه با سرور: کمک کردن به تازه وارد ها تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: 95% تا بحال در تیم استف بوده اید: No اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: PlayeR ? 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: عشق گیم _ بیکار بودن بالای 12 ساعت هر روز تو سرور هستم _ ولخرجی توی گیم ها ? _ مسعولیت پذیر . اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: یک سرور برات سراغ دارم اگه بیای توش پلی بدی دیگه دلت نمیخاد از توش در بیای به بهترین سرور CnR ایران بپیوند میدونم که العان رد میشم ? اما یکم عادلانه تصمیم بگیرید و بدون پارتی بازی ? اگر بحث سابقه باشه 1 ماهه چیت نزدم و دیگر نخواهم زد هر لحظه هم آماده پیسی چک هستم درود طبق فرمایش جدید مدیرکل عزیز زیر 17 سال امکان ورود به تیم استف ندارند، 3 سال دیگه در خدمتیم ? 2
ارسالهای توصیه شده