[B]iDe[N] 2 ارسال شده در 29 آبان 1401 با سلام و عرض ادب بابت شکایت پلیر HoSeiN @Mmdalii بگم خدمتتون ایشون بعد از چندین بار بی ادبی ( مدارک پایین ) به صورت مکرر توسط بنده میوت شدن. و اومدن تو سایت و به نفع خودشون موضوع رو جدا از واقعیت بیان کردن. و از ادمین AQ[AMIR] واقعا انتظار داریم قبل از اینکه حرف های من هم بشنوه و عدالت و برقرار کنه ، سریع موضوع رو نبنده و بخواد ب من اخطار بده. تصویر اول ( توهین پلیر Hosain ) برای بار اول. تصویر دوم میوت این پلیر به علت شروع کل کل و فحاشی . بیشتر از پلیر Mr.Bug بود. تصویر سوم توهین مجدد این پلیر بی ادب پس از 2 بار میوت شدن و متوجه نبودن بر این موضوع. ( در این تصویر آخر توهین به بنده ، MrBug ، FeLiX و کل سرور ک ایشون نشان دادند سرور برای ایشان اهمیتی ندارد ! ) من از ادمین های بالاتر از AQ[AMIR] خواهشمندم نسبت به این اتفاقات واکنش درست و عادل نشان دهند ! . با تشکر از عزیزان @AQ[A]MIR @OveRDieD @MohammadReza @HajReza به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[B]iDe[N] 2 ارسال شده در 29 آبان 1401 . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[B]iDe[N] 2 ارسال شده در 29 آبان 1401 در 5 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است : درود طبق مدارک شکایت فوق در خط اول فحش ناموسی داده شده و مطمئناً نباید 1 دقیقه میوت میدادید ! شما دنبال زیر بغل مار میگردی داداش؟ حرفی ک @Mmdalii زده خیلی خیلی بدتر از MrBug بوده و تفاوتش اینه ک ایشون (mr bug)با 1 بار میوت در حد 1 دقیقه متوجه شدن ! اما ایشون (hosain) با چندین بار میوت در تایم های مختلف متوجه این موضوع نشدن. 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر