Metz 24 ارسال شده در 30 آبان 1401 سلام. من @[Ali]VayKinG هستم. از سال ۹۷توی سرور بازی میکنم . توی این سه هفته ای که برگشتم به سرور دیدم خیلی قوانین ها عوض شده. خیلی اپ ها اومده. که فکر کنم نه تنها بنده بلکه بیشتر پلیر های سرور به اون اعتراض دارن. 1: ادد دادن رنک های کلن. اصلا خوب نیست با این کار خرید طلا توی سرور کم میشه . و حق پلیرای دیگه ضایع میشه فکر کنین یکی کلن بزنه یهو چند نفر دعوت کنه باید رنک بگیره؟ این کار باعث تفرقه و بی نظمی و باعث میشه پلیرا احساس کنن توی سرور داره پارتی بازی میشه چرا؟؟ به عنوان مثال چون بعضی کلن ها بجا یه رنک دو تا دارن یا سه تا. مثلا یه کلن الان سوپرمی داره و فول مستر هم داره. و اعضای اون کلن کلا ۹ نفره با اک مولتی. این درست نیست. 2:پولی شدن رنک های استف. تیم استف سرور همیشه در حال تلاشه که نظم و عدالت رو توی سرور برقرار کنه با کمک کردناشون . اکتیویتی زدن ها روزی سه ساعت. میشه بجای اینکه پول ازشون گرفت. یچیزیم بهشون داد. این اصلا منطقی نیست و اصلا تلاشمونو زیر سوال میبره . مطمعن باشید من قصد بی احترامی به هیچ پلیری و گروهی رو ندارم همه ی ما تلاشمونو میکنیم توی این اوضاع کشور. حداقل دلمون توی بازی خوش باشه. به جای فشار خوردن . بخندیم و لذت ببریم. به جای چیت زدن مهارتمونو ببریم بالا اینجوری خودمونم بیشتر لذت میبریم. خوشحال میشم چیزی که نوشتمو بخونید و تاثیر داشته باشه : @MohammadReza @ErFaWn @AQ[A]MIR ❣️ 4 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[B]iDe[N] 2 ارسال شده در 1 آذر 1401 در 16 ساعت قبل، Mmdaliim گفته است : سلام. من @[Ali]VayKinG هستم. از سال ۹۷توی سرور بازی میکنم . توی این سه هفته ای که برگشتم به سرور دیدم خیلی قوانین ها عوض شده. خیلی اپ ها اومده. که فکر کنم نه تنها بنده بلکه بیشتر پلیر های سرور به اون اعتراض دارن. 1: ادد دادن رنک های کلن. اصلا خوب نیست با این کار خرید طلا توی سرور کم میشه . و حق پلیرای دیگه ضایع میشه فکر کنین یکی کلن بزنه یهو چند نفر دعوت کنه باید رنک بگیره؟ این کار باعث تفرقه و بی نظمی و باعث میشه پلیرا احساس کنن توی سرور داره پارتی بازی میشه چرا؟؟ به عنوان مثال چون بعضی کلن ها بجا یه رنک دو تا دارن یا سه تا. مثلا یه کلن الان سوپرمی داره و فول مستر هم داره. و اعضای اون کلن کلا ۹ نفره با اک مولتی. این درست نیست. 2:پولی شدن رنک های استف. تیم استف سرور همیشه در حال تلاشه که نظم و عدالت رو توی سرور برقرار کنه با کمک کردناشون . اکتیویتی زدن ها روزی سه ساعت. میشه بجای اینکه پول ازشون گرفت. یچیزیم بهشون داد. این اصلا منطقی نیست و اصلا تلاشمونو زیر سوال میبره . مطمعن باشید من قصد بی احترامی به هیچ پلیری و گروهی رو ندارم همه ی ما تلاشمونو میکنیم توی این اوضاع کشور. حداقل دلمون توی بازی خوش باشه. به جای فشار خوردن . بخندیم و لذت ببریم. به جای چیت زدن مهارتمونو ببریم بالا اینجوری خودمونم بیشتر لذت میبریم. خوشحال میشم چیزی که نوشتمو بخونید و تاثیر داشته باشه : @MohammadReza @ErFaWn @AQ[A]MIR ❣️ کاملا با هات موافقم داداش ، واقعا حق گفتی . 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DeathAngel 7 ارسال شده در 1 آذر 1401 حق بود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KuRoSh 39 ارسال شده در 1 آذر 1401 در 18 ساعت قبل، Mmdaliim گفته است : سلام. من @[Ali]VayKinG هستم. از سال ۹۷توی سرور بازی میکنم . توی این سه هفته ای که برگشتم به سرور دیدم خیلی قوانین ها عوض شده. خیلی اپ ها اومده. که فکر کنم نه تنها بنده بلکه بیشتر پلیر های سرور به اون اعتراض دارن. 1: ادد دادن رنک های کلن. اصلا خوب نیست با این کار خرید طلا توی سرور کم میشه . و حق پلیرای دیگه ضایع میشه فکر کنین یکی کلن بزنه یهو چند نفر دعوت کنه باید رنک بگیره؟ این کار باعث تفرقه و بی نظمی و باعث میشه پلیرا احساس کنن توی سرور داره پارتی بازی میشه چرا؟؟ به عنوان مثال چون بعضی کلن ها بجا یه رنک دو تا دارن یا سه تا. مثلا یه کلن الان سوپرمی داره و فول مستر هم داره. و اعضای اون کلن کلا ۹ نفره با اک مولتی. این درست نیست. 2:پولی شدن رنک های استف. تیم استف سرور همیشه در حال تلاشه که نظم و عدالت رو توی سرور برقرار کنه با کمک کردناشون . اکتیویتی زدن ها روزی سه ساعت. میشه بجای اینکه پول ازشون گرفت. یچیزیم بهشون داد. این اصلا منطقی نیست و اصلا تلاشمونو زیر سوال میبره . مطمعن باشید من قصد بی احترامی به هیچ پلیری و گروهی رو ندارم همه ی ما تلاشمونو میکنیم توی این اوضاع کشور. حداقل دلمون توی بازی خوش باشه. به جای فشار خوردن . بخندیم و لذت ببریم. به جای چیت زدن مهارتمونو ببریم بالا اینجوری خودمونم بیشتر لذت میبریم. خوشحال میشم چیزی که نوشتمو بخونید و تاثیر داشته باشه : @MohammadReza @ErFaWn @AQ[A]MIR ❣️ درود ! با حرفت درباره ی پولی شدن استف شدیدا موافقم . admin ها تو این سرور دارن زحمت میکشن حالا به جای این که مدیرکل ها یه پولی بابت تشکر بهشون بدن ازشون پول هم میگیرن !! که اصلا منطقی نیست . درباره ی رنک های کلن هم کاملا معلومه رو کدوم کلن گرفتی باید بگم اولا این که اون کلن هیچ اکانت مولتی توش نیست دوما هم رنک های کلن به این دلیل هست که لیدر و کو لیدر های کلن بتونن ممبر هاشون رو جمع کنن برای فعالیت های مختلف مثل : top clan . clan war و... و دلیل دوم هم برای رنک های کلن بالانس بودن هستش ! الان کلن NOBERT یه منیجر و مدیرکل و Full master داره برای این که کلن های دیگه باهاش بالانس باشه باید رنک بگیرن . البته رنک های کلن ربطی به مدیریت نداره 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[FB].OveRDieD 159 ارسال شده در 1 آذر 1401 پول بده = رنک بگیر سیستم آرنا گیم همینطور بوده و خواهد بود و تغییر نمیکنه عزیزم یا کلا نباید پلی بدی یا پلی میدی ام سکرت باشی این همه سال زجه و تلاش فایده نداشت تو استف آخرشم آن رنک میشی مثل من اونم توسط یه عقده ای 4 ماه پیسی پلیر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fascism 102 ارسال شده در 2 آذر 1401 در 13 ساعت قبل، IRagnar گفته است : درود ! با حرفت درباره ی پولی شدن استف شدیدا موافقم . admin ها تو این سرور دارن زحمت میکشن حالا به جای این که مدیرکل ها یه پولی بابت تشکر بهشون بدن ازشون پول هم میگیرن !! که اصلا منطقی نیست . درباره ی رنک های کلن هم کاملا معلومه رو کدوم کلن گرفتی باید بگم اولا این که اون کلن هیچ اکانت مولتی توش نیست دوما هم رنک های کلن به این دلیل هست که لیدر و کو لیدر های کلن بتونن ممبر هاشون رو جمع کنن برای فعالیت های مختلف مثل : top clan . clan war و... و دلیل دوم هم برای رنک های کلن بالانس بودن هستش ! الان کلن NOBERT یه منیجر و مدیرکل و Full master داره برای این که کلن های دیگه باهاش بالانس باشه باید رنک بگیرن . البته رنک های کلن ربطی به مدیریت نداره دوست عزیز شما چندبار کلن وار برگذار کردین؟؟ واسه تاپ کلن اگه هرکی رنک بگیره عادلانه تره. بالانس بودن به این معنی نیست داداش من مگه فقط دوتا کلن توی سروره؟ بنظره همه اگه برداشته بشه بهتره. و در مورد تیم استف از کی پولی شده؟ چرا همچیز برعکس شده؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Boy 269 ارسال شده در 2 آذر 1401 در 3 ساعت قبل، ArminBh گفته است : و در مورد تیم استف از کی پولی شده؟ چرا همچیز برعکس شده؟ دوره ما یه سال تو استف خودتو جر میدادی میشدی منیجر الان طرفی که 1 هفته نیومده سرور میشه استف رنک بالا =))))) اینجا دیگه اون سرور قدیمی نمیشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KuRoSh 39 ارسال شده در 2 آذر 1401 در 9 دقیقه قبل، Boy گفته است : دوره ما یه سال تو استف خودتو جر میدادی میشدی منیجر الان طرفی که 1 هفته نیومده سرور میشه استف رنک بالا =))))) اینجا دیگه اون سرور قدیمی نمیشه من 2 ماه هلپر 2 موندم بعد اینا... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر