IRan_GuarD ارسال شده در 15 اسفند، 2022 ارسال شده در 15 اسفند، 2022 @AQ[A]MIRMIRMIRMIRMIRMIRMMIRMIRMIRMIRMIRMIRMIRMIR خاطی : ? شاکی : @[$ARAD$] مدارک : من 5 ثانیه ای اف کی کردم ? اومدم دیدم کیل شدم و داخل خونم اسپاون شدم و امیر چت هارو هم پاک کرد که یعنی کیل علکی کردن منو ? بعد چت هارو پاک کرد که هر 2 تا کارش ابیوزه ? درخواست آن رنک داعم ? @[.AQa.ErFaN.]
Amir ارسال شده در 15 اسفند، 2022 ارسال شده در 15 اسفند، 2022 چه دلیلی داره تو رو کیل کنم خوشگله ? درخواست چک لاگ کیل و بستن پست =))
KuRoSh ارسال شده در 15 اسفند، 2022 ارسال شده در 15 اسفند، 2022 در ۱ ساعت قبل، [$ARAD$] گفته است : @AQ[A]MIRMIRMIRMIRMIRMIRMMIRMIRMIRMIRMIRMIRMIRMIR خاطی : ? شاکی : @[$ARAD$] مدارک : من 5 ثانیه ای اف کی کردم ? اومدم دیدم کیل شدم و داخل خونم اسپاون شدم و امیر چت هارو هم پاک کرد که یعنی کیل علکی کردن منو ? بعد چت هارو پاک کرد که هر 2 تا کارش ابیوزه ? درخواست آن رنک داعم ? @[.AQa.ErFaN.] خب خودت لاگ رو چک میکردی میفهمیدی ?
IRan_GuarD ارسال شده در 15 اسفند، 2022 سازنده ارسال شده در 15 اسفند، 2022 در 11 دقیقه قبل، IRagnar گفته است : خب خودت لاگ رو چک میکردی میفهمیدی ? چطوری چک میکردم ؟ ? مگه من رنک دارم ؟ ?
KuRoSh ارسال شده در 15 اسفند، 2022 ارسال شده در 15 اسفند، 2022 در هم اکنون، [$ARAD$] گفته است : چطوری چک میکردم ؟ ? مگه من رنک دارم ؟ ? البته گوشی رو نمیدونم ولی تو ویندوز میتونی بری لاگ چت رو در بیاری . حتی اگه چت پاک شده باشه
IRan_GuarD ارسال شده در 15 اسفند، 2022 سازنده ارسال شده در 15 اسفند، 2022 در 1 دقیقه قبل، IRagnar گفته است : البته گوشی رو نمیدونم ولی تو ویندوز میتونی بری لاگ چت رو در بیاری . حتی اگه چت پاک شده باشه اون لحظه انروید بودم ولی در کل من با پیسی پلی میدم چطور با پیسی لاگ رو چک کنم ؟ ?
KuRoSh ارسال شده در 15 اسفند، 2022 ارسال شده در 15 اسفند، 2022 در 1 دقیقه قبل، [$ARAD$] گفته است : اون لحظه انروید بودم ولی در کل من با پیسی پلی میدم چطور با پیسی لاگ رو چک کنم ؟ ? میری پوشه Documents بعد پوشه Gta بعد از اون هم Samp و chatlog 1
IRan_GuarD ارسال شده در 15 اسفند، 2022 سازنده ارسال شده در 15 اسفند، 2022 در 2 ساعت قبل، AQ[A]MIR گفته است : چه دلیلی داره تو رو کیل کنم خوشگله ? درخواست چک لاگ کیل و بستن پست =)) پاک کردن علکی چت هم ابیوز عه ? چت لاگ کیل رو هم چک کنن میفهمند که کیل علکی دادی ?
Amir ارسال شده در 15 اسفند، 2022 ارسال شده در 15 اسفند، 2022 کلیر چت به دلیل دیگه ای انجام شده پست به دلیل عدم اسپم تا رسیدگی مدیر کل بسته میشود @[.AQa.ErFaN.]
ارسالهای توصیه شده