IRan_GuarD 9 ارسال شده در 24 آذر 1401 @AQ[A]MIRMIRMIRMIRMIRMIRMMIRMIRMIRMIRMIRMIRMIRMIR خاطی : ? شاکی : @[$ARAD$] مدارک : من 5 ثانیه ای اف کی کردم ? اومدم دیدم کیل شدم و داخل خونم اسپاون شدم و امیر چت هارو هم پاک کرد که یعنی کیل علکی کردن منو ? بعد چت هارو پاک کرد که هر 2 تا کارش ابیوزه ? درخواست آن رنک داعم ? @[.AQa.ErFaN.] به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KuRoSh 39 ارسال شده در 24 آذر 1401 در ۱ ساعت قبل، [$ARAD$] گفته است : @AQ[A]MIRMIRMIRMIRMIRMIRMMIRMIRMIRMIRMIRMIRMIRMIR خاطی : ? شاکی : @[$ARAD$] مدارک : من 5 ثانیه ای اف کی کردم ? اومدم دیدم کیل شدم و داخل خونم اسپاون شدم و امیر چت هارو هم پاک کرد که یعنی کیل علکی کردن منو ? بعد چت هارو پاک کرد که هر 2 تا کارش ابیوزه ? درخواست آن رنک داعم ? @[.AQa.ErFaN.] خب خودت لاگ رو چک میکردی میفهمیدی ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
IRan_GuarD 9 ارسال شده در 24 آذر 1401 در 11 دقیقه قبل، IRagnar گفته است : خب خودت لاگ رو چک میکردی میفهمیدی ? چطوری چک میکردم ؟ ? مگه من رنک دارم ؟ ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KuRoSh 39 ارسال شده در 24 آذر 1401 در هم اکنون، [$ARAD$] گفته است : چطوری چک میکردم ؟ ? مگه من رنک دارم ؟ ? البته گوشی رو نمیدونم ولی تو ویندوز میتونی بری لاگ چت رو در بیاری . حتی اگه چت پاک شده باشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
IRan_GuarD 9 ارسال شده در 24 آذر 1401 در 1 دقیقه قبل، IRagnar گفته است : البته گوشی رو نمیدونم ولی تو ویندوز میتونی بری لاگ چت رو در بیاری . حتی اگه چت پاک شده باشه اون لحظه انروید بودم ولی در کل من با پیسی پلی میدم چطور با پیسی لاگ رو چک کنم ؟ ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KuRoSh 39 ارسال شده در 24 آذر 1401 در 1 دقیقه قبل، [$ARAD$] گفته است : اون لحظه انروید بودم ولی در کل من با پیسی پلی میدم چطور با پیسی لاگ رو چک کنم ؟ ? میری پوشه Documents بعد پوشه Gta بعد از اون هم Samp و chatlog 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
IRan_GuarD 9 ارسال شده در 24 آذر 1401 در 2 ساعت قبل، AQ[A]MIR گفته است : چه دلیلی داره تو رو کیل کنم خوشگله ? درخواست چک لاگ کیل و بستن پست =)) پاک کردن علکی چت هم ابیوز عه ? چت لاگ کیل رو هم چک کنن میفهمند که کیل علکی دادی ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر