IRan_GuarD 9 ارسال شده در 26 آذر 1401 شاکی : @.Black_Boy. خاطی : @FesharBaz مدارک : https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۱۲۱۷_۱۱۰۱۱۸۵۰۹_82eu.mp4/ توضیحات : تلپورت هک زده از 3 باز که تلپورت زد فیلم گرفتم ? @[.AQa.ErFaN.] @AQ[A]MIR به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FesharBaz 271 ارسال شده در 26 آذر 1401 awli minavazi به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
IRan_GuarD 9 ارسال شده در 26 آذر 1401 عرفان منی 4 یا 5 بن چیت شدم میگی وک میدمت این داخل لیست بن شدگان دیدم 100 بار بن شده باید وک بدیش اگه نمیدیش پس منم نده مگه فقط سر من زور داری ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FesharBaz 271 ارسال شده در 26 آذر 1401 اونجا خونه منه اسپاون میشم از اونجا لگ بودم چند بار کیک شدم به دلیل اسپید هک و تلپورت هک. در ضمن چت و کیل لیست هم ببینی بد نیست من فایت بودم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FesharBaz 271 ارسال شده در 27 آذر 1401 ولی من مشکلی با بن شدن ندارم ادمین @[.AQa.ErFaN.] اگه خواست منو 2 روز بن کنه ✅ 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر