KuRoSh 39 ارسال شده در 30 آذر 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: _SiLeNT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Meoow نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Demeter رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : full master مدارک شکایت: توضیحات: پلیر مستر باگ رو به دلیل همکاری با ارمی جیل دادم ایشون اومدن رو cmd من cmd زدن و ان جیل دادن . درخواست ان رنک ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KuRoSh 39 ارسال شده در 30 آذر 1401 در هم اکنون، IRagnar گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: _SiLeNT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Meoow نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Demeter رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : full master مدارک شکایت: توضیحات: پلیر مستر باگ رو به دلیل همکاری با ارمی جیل دادم ایشون اومدن رو cmd من cmd زدن و ان جیل دادن . درخواست ان رنک ! @[.AQa.ErFaN.] @ErFaWn به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KuRoSh 39 ارسال شده در 30 آذر 1401 در 9 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است : درود فیلم همکاری رو بفرستید لطفا صبر کن ادیت بزنم . بد اموزی داره :|||| به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KuRoSh 39 ارسال شده در 30 آذر 1401 در 31 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است : درود فیلم همکاری رو بفرستید لطفا https://uupload.ir/view/hamkari_822c.avi/ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KuRoSh 39 ارسال شده در 30 آذر 1401 البته مستر باگ چون ان جیل شد درخواست جیل هم دارم 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر