KuRoSh ارسال شده در 21 اسفند، 2022 ارسال شده در 21 اسفند، 2022 نام کاربری کسی که شکایت دارد: _SiLeNT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Meoow نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Demeter رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : full master مدارک شکایت: توضیحات: پلیر مستر باگ رو به دلیل همکاری با ارمی جیل دادم ایشون اومدن رو cmd من cmd زدن و ان جیل دادن . درخواست ان رنک !
KuRoSh ارسال شده در 21 اسفند، 2022 سازنده ارسال شده در 21 اسفند، 2022 در هم اکنون، IRagnar گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: _SiLeNT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Meoow نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Demeter رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : full master مدارک شکایت: توضیحات: پلیر مستر باگ رو به دلیل همکاری با ارمی جیل دادم ایشون اومدن رو cmd من cmd زدن و ان جیل دادن . درخواست ان رنک ! @[.AQa.ErFaN.] @ErFaWn
KuRoSh ارسال شده در 21 اسفند، 2022 سازنده ارسال شده در 21 اسفند، 2022 در 9 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است : درود فیلم همکاری رو بفرستید لطفا صبر کن ادیت بزنم . بد اموزی داره :||||
KuRoSh ارسال شده در 21 اسفند، 2022 سازنده ارسال شده در 21 اسفند، 2022 در 31 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است : درود فیلم همکاری رو بفرستید لطفا https://uupload.ir/view/hamkari_822c.avi/
KuRoSh ارسال شده در 21 اسفند، 2022 سازنده ارسال شده در 21 اسفند، 2022 البته مستر باگ چون ان جیل شد درخواست جیل هم دارم 1
Amir ارسال شده در 21 اسفند، 2022 ارسال شده در 21 اسفند، 2022 درود مدارک تایید شد @[.AQa.ErFaN.] زحمتشو بکش بسته شد.
ارسالهای توصیه شده