IRan_GuarD ارسال شده در 30 آذر، 1401 ارسال شده در 30 آذر، 1401 شاکی : @.Black_Boy. خاطی ها : @[.AQa.ErFaN.] @[Gc]JeSuS @[Gc]MoHaMaD_MaHDi توضیحات و مدارک : اینجا داخل /kick فش میده جاسوس اینجا هم وقتی جاسوس فش میده محمد مهدی چت رو پاک میکنه اینجا هم عرفان آن رنک میکنه میگه میوت علکی دادی توهین نکرد این هم مدرک توهین کردنش درخواست آن رنک این 3 ادمین ❤️ @MohammadReza شاهدان @GodGamerIran
SadMan ارسال شده در 30 آذر، 1401 ارسال شده در 30 آذر، 1401 توی چت یکی فحش ناموسی داد و @[Gc]MoHaMaD_MaHDi اقدام به پاک کردن کردند. اما کسی که ادعا دارند نسبت به ابیوز باید Ss میگرفتن وگرنه بنده شاهدم که محمد مهدی به درست clear chat دادند
IRan_GuarD ارسال شده در 1 دی، 1401 سازنده ارسال شده در 1 دی، 1401 در 7 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : درود. پست به دلیل رفتار نادرستتون ویرایش شد. شما حق استفاده از نظر سنجی با این دلایل رو ندارید و یک دلیل انرنک شما این عملکرد بود. لازم به ذکر هست که بعدش برای اطمینان خاطر مجدد خودم این نظر سنجی رو گذاشتم و ۷ به / ۲ به نفع بنده بسته شد. هرچقدر که قصد زیرکشی داشته باشید تنها خودتون رو کوچیک تر می کنید زیرا تیم استف از جمله بنده برای هر اقدامی که می کنیم مدارک کافی رو جمع می کنیم. دومین مدرک برای انرنک شما : شما به دلیل استفاده از دستور کیک با مورد نادرست و بی جا به مدت ۱۲ ساعت انرنک شدید. در صورت استفاده نادرست از دستورات رنک ، زین پس تایم بالاتری انرنک می شوید. با اینکه تایم آنرنک باید بیشتر از مقدار ذکر شده بود ، اما بخشیده شدید و به مقدار کم انرنک شدید. درباره @SaDMaN : اقدام ایشون صحیح بوده ، زیرا به نسبت دستورات رنک ایشون ، فردی که از اسم نادرست استفاده کرده رو از سرور کیک کرده. درمورد @[Gc]MoHaMaD_MaHDi : ادمین مربوطه لطفا مدارک کلر چت را طی ۱۷ ساعت آینده آپلود کنند. سلام کیک بنده به دلیل این بود که جاسوس یک اکانت با اسم فش دار به من میسازه و میاره تو سرور و اون رو کیک میده و منم کیکش دادم به دلیل فش در کیک
IRan_GuarD ارسال شده در 1 دی، 1401 سازنده ارسال شده در 1 دی، 1401 سلام درخواست چک شماره یا چک آیپی اکانت با اسم فش رو دارم ! که با جاسوس مطابقت داره یا نه چون خودش میگه استاف ام اگه مطابقت داشت باید آن رنک بشه فش میده بعد میگه استاف ام ؟ بعدشم اگه استاف عع بخاطر همون کلمه زیری که میگه باید آن رنک بشه همش فش میده بعدشم امروز رفتم سرور فقط جاسوس بود باز اون اکانت رو آورد سرور و کیک داد باز بعدشم از /شاپ خریده استاف نیست میگه بهم فش بدی بن میدمت ? چه وضعشه ؟
IRan_GuarD ارسال شده در 1 دی، 1401 سازنده ارسال شده در 1 دی، 1401 رفتم سرور دیدم باز آن رنک شدم دوباره به چه دلیل ؟ دلیل آن رنک رو بگو که مدرک آپلود کنم ! بدون اینکه مدرک بخوای چرا آن رنک میدی ؟ فکر کنم آن رنک 24 ساعت دادی باز اومدم سرور دیدم زده 17 ساعت آن رنک ? دلیل آن رنک رو بگو مدرک رو بدم !
ارسالهای توصیه شده