EhSaN 66 ارسال شده در 11 دی 1401 با سلام نام کاربری فرد شاکی @MrEhSaN نام کاربری فرد خاطی @SaDMaN مدرک ???? در اینجا الکی جیل میدن در اینجا هم الکی بن @[.AQa.ErFaN.] @AQ[A]MIR درخواست انرنک این ادمین را دارم 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SaDMaN 38 ارسال شده در 11 دی 1401 درود . شما به دلیل آزار و اذیت پلیر سفید و در عین حال تازه وارد به زندان افتادین ( آزار و اذیت : پنچر کردن چرخ پلیر سفید / کار جک کردن پشت هم ماشین پلیر سفید / ترکوندن ماشین پلیر سفید و ... ) در حالی که این پلیر با شما کاری نداشت . مدرک : https://uupload.ir/view/bandicam_2023-01-01_17-03-52-444_44je.mp4/ و علت بن شما به دلیل توهین به استف بود : 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EhSaN 66 ارسال شده در 11 دی 1401 در اینجا اصن من با شما نبودم اگر پی ام یا آیدی فهش دادم میشه به شما نه اینجوری ک معلوم نیست من با کی بودم (عکس دومی) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SaDMaN 38 ارسال شده در 11 دی 1401 در 12 دقیقه قبل، MrEhSaN گفته است : در اینجا اصن من با شما نبودم اگر پی ام یا آیدی فهش دادم میشه به شما نه اینجوری ک معلوم نیست من با کی بودم (عکس دومی) طبق کل کلی که با من میکنید و جز من و شما و علی وایکینگ کسی توی بحث نبود. 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EhSaN 66 ارسال شده در 11 دی 1401 علی وایکینگ گفت این بهتر تصمیم میگیره یا تو گفتم اصن عقل داره نگفتم که سادمن یا آیدی 2 عقل داره ک من اصن با تو نبودم ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EhSaN 66 ارسال شده در 11 دی 1401 @[.AQa.ErFaN.] لطفاً رسیدگی شود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر