SniPeR 16 ارسال شده در 15 دی 1401 شما تحمل 2 خط نوشته من و تگ کردن محمدرضا رو نداشتید و متن رو دیلیت و پست رو قفل کردید تا بیشتر رسوا نشید. پس مجدد میگم به عنوان استف شما یک فیلمی که به نفعتون بوده گذاشتید و قبل و بعد از اون cut کردید تا abouse خودتون دیده نشه و بعد متن بنده رو پاک کردید و پست رو بستید. بنده گفتم فقط 10 ثانیه قبل و بعد فیلم هم میزاشتید از اونجا که بدون وانتد منو داخل ماشین میزدید تا زمانی که تلپورت کردید و محمدرضا رو تگ کردم همین شما اون رو پاک کردید و پست رو بستید به عنوان استف جرعت ندارید فیلم کامل و abouse خودتون که ضبط کردید بزارید و فقط یک قسمت تقطیع شده گذاشتید مجدد صاحب سرور رو تگ میکنم. @MohammadReza پست مربوطه : 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BaNoo 211 ارسال شده در 15 دی 1401 درود پلیر عزیز. مدرک ادمین قابل قبول میباشد و ایشون بدون وانتد هستن و از لحظه دی ام شما فیلم گرفته دلیل نمیشه ۲۴ ساعت رو فیلم باشه و برای اینکه وانتد نداشته تلپورت ارم اچ پی و غیره هیچ موردی نداره عزیزم لزوما قوانین رو کاملا مطالعه کن و سعی کن چنین مواقع فیلم تهیه کنید و مدرک برای اثبات ارائه بدین بدون مدرک شکایتتون اعتبار نداره موضوع رسیدگی و بسته میشود. Closed. 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SniPeR 16 ارسال شده در 15 دی 1401 شما که هشدار رو ارسال کردید و به من اخطار دادید همین الان اشکالی نداره این به کنار... شما میتونستید بدون حذف کامنت اخری بنده اون پست رو ببندید چون من هم سخن پایانی گفتم و اینکه قضاوت رو دادم به پلیر های بی طرف و اطلاع به صاحب سرور شما که ادعا دارید abouse نکردید چرا فیلم رو کامل نمیزارید شما جز استف هستید. فیلم کامل بزارید اگه abouse نبود بنده رو بن کنید دلیل از بهتر ؟ صحبتی ندارم اخطار هم که دادید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BaNoo 211 ارسال شده در 15 دی 1401 در 2 دقیقه قبل، [VIP]POlice گفته است : شما که هشدار رو ارسال کردید و به من اخطار دادید همین الان اشکالی نداره این به کنار... شما میتونستید بدون حذف کامنت اخری بنده اون پست رو ببندید چون من هم سخن پایانی گفتم و اینکه قضاوت رو دادم به پلیر های بی طرف و اطلاع به صاحب سرور شما که ادعا دارید abouse نکردید چرا فیلم رو کامل نمیزارید شما جز استف هستید. فیلم کامل بزارید اگه abouse نبود بنده رو بن کنید دلیل از بهتر ؟ صحبتی ندارم اخطار هم که دادید. در صورت اسپم دوباره اخطار دریافت میکنید توضیحات کامل بخون اون مدرک جرم شما رو ارائه داده مدرک جرم خودشو که نمیاد بده پس شما هم بدون مدرک از اسپم خودداری کنید. با تشکر. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MohammadReza 621 ارسال شده در 15 دی 1401 سلام من پست های حذف شده توسط ادمین رو بررسی کردم مورد خاصی جز تگ مجدد نبود. اگر از درگیری ادمین بدون وانتد با شما، فیلم دارین بفرستین بررسی کنم 2 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر