Melvin 27 ارسال شده در 18 دی 1401 شاکی : خودم @AlcoHolics خاطی : @LiNa @.Black_Boy. توضیحات : خب سلام خدمت تیم استف آرناگیم بدلیل محرومیت الکی که اکانت اصلی زده شده مجبورم با این اک تاپیک بزنم! سرکار @LiNa با عرض احترام و ادب ، بنده در تشخیص چیت توسط شما شاکی هستم ! دقیقا کجای این ویدیو لس دمیج بود . من قبلا لس دمیج ویدیو دیده بودم که به این راحتی دمیج نمیشه ! و اینکه جناب @.Black_Boy. که ادعا دارید من چیت رو آن و آف میکنم ؛ اگر قسمت اخر رو که شما ممکنه شک کرده باشید رو میگید من afk نکردم که بخوام چیزی رو آن و آف کنم ! و بحث اینکه چرا رکورد ندارم ! : لیست رو دقت کنین اسم من سه بار لیست شده و هر سه تا رو فک کنم رکورد کردم و اف پی اس دراپ شدید بودم و این جناب فکر کرده بود آدم شاخی بوده ! کلام آخر : بلاخره که تا اخر عمر شوتینگم که ضعیف نمیمونه و اینکه شخصی که داره پیشرفت میکنه رو نمیشه برچسب چیتر روش زد ! جناب بلک بوی چیت های شما اثبات شدس ولی ویدیوتون از نظر من باطله ! با این حال درخواست پیسی چک هم دارم ! تشکر (در صورتی که از کلمات نادرست استفاده کردم و کسی ناراحت شده عذر خواهی میکنم) 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Melvin 27 ارسال شده در 18 دی 1401 همچنین در تعجبم که چطور تاپیک ایشون رد نشده ! با اینکه جناب @SaDMaN اطلاع دادن که طبق فرم نیست !! و اینکه خاتی نیستو خاطیعه : ) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
IRan_GuarD 9 ارسال شده در 18 دی 1401 در ۱ ساعت قبل، Solo4Ever گفته است : همچنین در تعجبم که چطور تاپیک ایشون رد نشده ! با اینکه جناب @SaDMaN اطلاع دادن که طبق فرم نیست !! و اینکه خاتی نیستو خاطیعه : ) کیبورد ام عربی ط نداره ? د هم ندارن ? و ... مدرک است دمیج شما که دمیج نشدید را توضیح خواهم داد ? شات 1 کی مونده به آخر رو زدم دمج عت از 1 هم کمتر بود و نمردید و حتی -1 هم نداد در وستای فیلم 3 تا شات زدم و باز هم دمیج نشدید ? العان فیلم رو برش میدم و میزارم قیمت های لس دمیج رو بدرود ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BaNoo 211 ارسال شده در 18 دی 1401 در 4 ساعت قبل، Solo4Ever گفته است : شاکی : خودم @AlcoHolics خاطی : @LiNa @.Black_Boy. توضیحات : خب سلام خدمت تیم استف آرناگیم بدلیل محرومیت الکی که اکانت اصلی زده شده مجبورم با این اک تاپیک بزنم! سرکار @LiNa با عرض احترام و ادب ، بنده در تشخیص چیت توسط شما شاکی هستم ! دقیقا کجای این ویدیو لس دمیج بود . من قبلا لس دمیج ویدیو دیده بودم که به این راحتی دمیج نمیشه ! و اینکه جناب @.Black_Boy. که ادعا دارید من چیت رو آن و آف میکنم ؛ اگر قسمت اخر رو که شما ممکنه شک کرده باشید رو میگید من afk نکردم که بخوام چیزی رو آن و آف کنم ! و بحث اینکه چرا رکورد ندارم ! : لیست رو دقت کنین اسم من سه بار لیست شده و هر سه تا رو فک کنم رکورد کردم و اف پی اس دراپ شدید بودم و این جناب فکر کرده بود آدم شاخی بوده ! کلام آخر : بلاخره که تا اخر عمر شوتینگم که ضعیف نمیمونه و اینکه شخصی که داره پیشرفت میکنه رو نمیشه برچسب چیتر روش زد ! جناب بلک بوی چیت های شما اثبات شدس ولی ویدیوتون از نظر من باطله ! با این حال درخواست پیسی چک هم دارم ! تشکر (در صورتی که از کلمات نادرست استفاده کردم و کسی ناراحت شده عذر خواهی میکنم) درود.اینم خدمت شما عرض کنم که ما نیو پلیر نیستیم و آف و آن کردن لس دمیج با یک دکمه کیبورد انجام میشه که اکثرا بلدن و احتیاجی به ای اف کا نداره چیت شما کاملا ضایع هست و کانفینگ لس دمیجت حرفه ای نبوده همش _۱ یا ۲ میخوره دمیجی که طرف زد اخرین دمیج هلس شما رو ۱ بود و دمیجی که پلیر زد حداقل _۱۰ باید میخورد ولی _۱خورد و تازه کیل نشدین با شات بعدی مردین. @HajReza ممنون از رسیدگیتون ?? 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر