Melvin ارسال شده در 8 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2023 شاکی : خودم @AlcoHolics خاطی : @LiNa @.Black_Boy. توضیحات : خب سلام خدمت تیم استف آرناگیم بدلیل محرومیت الکی که اکانت اصلی زده شده مجبورم با این اک تاپیک بزنم! سرکار @LiNa با عرض احترام و ادب ، بنده در تشخیص چیت توسط شما شاکی هستم ! دقیقا کجای این ویدیو لس دمیج بود . من قبلا لس دمیج ویدیو دیده بودم که به این راحتی دمیج نمیشه ! و اینکه جناب @.Black_Boy. که ادعا دارید من چیت رو آن و آف میکنم ؛ اگر قسمت اخر رو که شما ممکنه شک کرده باشید رو میگید من afk نکردم که بخوام چیزی رو آن و آف کنم ! و بحث اینکه چرا رکورد ندارم ! : لیست رو دقت کنین اسم من سه بار لیست شده و هر سه تا رو فک کنم رکورد کردم و اف پی اس دراپ شدید بودم و این جناب فکر کرده بود آدم شاخی بوده ! کلام آخر : بلاخره که تا اخر عمر شوتینگم که ضعیف نمیمونه و اینکه شخصی که داره پیشرفت میکنه رو نمیشه برچسب چیتر روش زد ! جناب بلک بوی چیت های شما اثبات شدس ولی ویدیوتون از نظر من باطله ! با این حال درخواست پیسی چک هم دارم ! تشکر (در صورتی که از کلمات نادرست استفاده کردم و کسی ناراحت شده عذر خواهی میکنم) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Melvin ارسال شده در 8 فروردین، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2023 همچنین در تعجبم که چطور تاپیک ایشون رد نشده ! با اینکه جناب @SaDMaN اطلاع دادن که طبق فرم نیست !! و اینکه خاتی نیستو خاطیعه : ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
IRan_GuarD ارسال شده در 8 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2023 در ۱ ساعت قبل، Solo4Ever گفته است : همچنین در تعجبم که چطور تاپیک ایشون رد نشده ! با اینکه جناب @SaDMaN اطلاع دادن که طبق فرم نیست !! و اینکه خاتی نیستو خاطیعه : ) کیبورد ام عربی ط نداره ? د هم ندارن ? و ... مدرک است دمیج شما که دمیج نشدید را توضیح خواهم داد ? شات 1 کی مونده به آخر رو زدم دمج عت از 1 هم کمتر بود و نمردید و حتی -1 هم نداد در وستای فیلم 3 تا شات زدم و باز هم دمیج نشدید ? العان فیلم رو برش میدم و میزارم قیمت های لس دمیج رو بدرود ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BaNoo ارسال شده در 8 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2023 در 4 ساعت قبل، Solo4Ever گفته است : شاکی : خودم @AlcoHolics خاطی : @LiNa @.Black_Boy. توضیحات : خب سلام خدمت تیم استف آرناگیم بدلیل محرومیت الکی که اکانت اصلی زده شده مجبورم با این اک تاپیک بزنم! سرکار @LiNa با عرض احترام و ادب ، بنده در تشخیص چیت توسط شما شاکی هستم ! دقیقا کجای این ویدیو لس دمیج بود . من قبلا لس دمیج ویدیو دیده بودم که به این راحتی دمیج نمیشه ! و اینکه جناب @.Black_Boy. که ادعا دارید من چیت رو آن و آف میکنم ؛ اگر قسمت اخر رو که شما ممکنه شک کرده باشید رو میگید من afk نکردم که بخوام چیزی رو آن و آف کنم ! و بحث اینکه چرا رکورد ندارم ! : لیست رو دقت کنین اسم من سه بار لیست شده و هر سه تا رو فک کنم رکورد کردم و اف پی اس دراپ شدید بودم و این جناب فکر کرده بود آدم شاخی بوده ! کلام آخر : بلاخره که تا اخر عمر شوتینگم که ضعیف نمیمونه و اینکه شخصی که داره پیشرفت میکنه رو نمیشه برچسب چیتر روش زد ! جناب بلک بوی چیت های شما اثبات شدس ولی ویدیوتون از نظر من باطله ! با این حال درخواست پیسی چک هم دارم ! تشکر (در صورتی که از کلمات نادرست استفاده کردم و کسی ناراحت شده عذر خواهی میکنم) درود.اینم خدمت شما عرض کنم که ما نیو پلیر نیستیم و آف و آن کردن لس دمیج با یک دکمه کیبورد انجام میشه که اکثرا بلدن و احتیاجی به ای اف کا نداره چیت شما کاملا ضایع هست و کانفینگ لس دمیجت حرفه ای نبوده همش _۱ یا ۲ میخوره دمیجی که طرف زد اخرین دمیج هلس شما رو ۱ بود و دمیجی که پلیر زد حداقل _۱۰ باید میخورد ولی _۱خورد و تازه کیل نشدین با شات بعدی مردین. @HajReza ممنون از رسیدگیتون ?? 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده