.SniPeR. ارسال شده در 12 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: SniPeR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [d].truth نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : senior helper درخواست مدرک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Truth. ارسال شده در 12 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2023 درود ! https://uupload.ir/view/hamkari_1_hxjd.mp4/ شما در این فیلم از گان شاپ خارج شده و به سمت @MrTakPar نرفتین! و حتی ایشون شمارو هم نزد . شما به سمت بنده آمدید و منو دستگیر کردین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.SniPeR. ارسال شده در 12 فروردین، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2023 در 4 دقیقه قبل، Doshvar گفته است : درود ! https://uupload.ir/view/hamkari_1_hxjd.mp4/ شما در این فیلم از گان شاپ خارج شده و به سمت @MrTakPar نرفتین! و حتی ایشون شمارو هم نزد . شما به سمت بنده آمدید و منو دستگیر کردین ایشون هم کلنی من هستند دلیلی نداره با هم کلنی خودم درگیر بشم اسمش روش هست هم کلنی. اگر اطلاع ندارید یک دوره براتون بزارم برای قوانین بازی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.SniPeR. ارسال شده در 12 فروردین، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2023 بنده وارد گان شاپ شدم بعدش ایشون رو کاف کردم هیچ همکاری صورت نگرفته ( اگر منظور شما کشتن یا کاف کردن هم کلنی نباشه). @LiNa شما هم نظر بدید بنده از اداره رفتم سمت گان شاپ اومدم بیرون و ایشون کاف کردم که ببرم ایا این همکاری حساب میشه ؟ ایا باید اول هم کلنی خودم رو کاف میکردم بعد ایشون رو ؟! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.SniPeR. ارسال شده در 12 فروردین، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2023 در 35 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : با سلام. قصد دخالت ندارم ولی مربوط به هلپره منه جواب میدم. اقدام این هلپر کاملا صحیح بوده. هرگونه همکاری دو پلیر (دزد و پلیس) یا (پلیس با پلیس +2) مجاز نبوده و باعث برتری شما نسبت به ایشون میشه. اما. توی Zone هیچ موردی نداره همکاری دزد و پلیس شامل زمانی میشه که بنده و هم کلنیم با ی ماشین یا هرچیزی بصورت مکرر درگیری ایجاد کنیم نه بصورت تصادفی هم کلنی ببینی و چون کافش نکردی باید مجازات بشی. قوانین رو منطقی نگاه کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SniPeR ارسال شده در 12 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، 2023 سلام قصد دخالت ندارم ولی در چنین شرایطی اگر این مورد همکاری محسوب میشه پس پلیس باید بشینه تو اداره چون در هر درگیری بره جیل میشه چرا ؟ چون اگه ۲تا پلیر باشن در درگیری همیشه یک پلیر میتونه شکایت کنه که چرا فلانی رو کاف نکردی پس باهم همکاری کردین و جیل. چه هم کلنی چه غیره هم کلنی. فقط موضوع رو باز کردم. تا نتیجه این پست تاثیر مثبت داشته باشه در تصمیم گیری های آینده چون بنده هم معمولا پلیس هستم کامنت گذاشتم. (به امید دریافت نکردن اخطار مجدد) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BaNoo ارسال شده در 13 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، 2023 درود. همکاری شما کاملا مشخصه و حتی @MrTakPar هم با شما همکاری کرده و باید جیل میشده شما هر دو همکاری یکی تیر میزدین و یکیتونم کافش کردین در صورتی که تکپر بهت نزدیک تر بود و جفتتون ادمین رو نشونه گرفتین. همکاری دو هم کلنی فقط در زون مجاز است و خارج ان مجازات دارد. در اینصورت کار ادمین صحیح بوده. موضوع رسیدگی و بسته میشود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده