IRan_GuarD 9 ارسال شده در 24 دی 1401 شاکی : @Mr.Arad.14 اکانت اونر [D].Black_Boy خاطی : @SaDMaN ساد من حقیر شاهدان : @[D]RAGER @YONA va All player مدارک ریکورد بودم وارن که داد بازی هنگید وقتی که لپتاب رو روشن کردم ریکورد نیفتاده بود اما میتونید لاگ رو چک کنید و شاهد هم دارم احسان هم دید که وارن داد به من این حقیر سلام و درود وارن داد به دلیل تیپی در درگیری 1 : درگیری به اون میگن که باهم دیگه داخل فایت باشیم 2 : من و امیر محمد دی راگر داشتیم با موتور دور میزدیم بعدش این حقیر هم داشت با موتور فکر کنم دور میزد اما من ندیدمش تیپی جی اس کردیم من و امیر محمد که بانک 2 بزنیم بعد 2 مین یک دفعه دیدم که وارن اومد 3 : این حقیر روی همرنک سی ام دی زده درخواست آن رنک داعم این داعم و پاک کردن وارن من @AQ[A]MIR به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SaDMaN 38 ارسال شده در 24 دی 1401 @LiNa به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
IRan_GuarD 9 ارسال شده در 24 دی 1401 . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[BM].Mr.Bug 144 ارسال شده در 24 دی 1401 در 4 ساعت قبل، IRan_GuarD گفته است : شاکی : @Mr.Arad.14 اکانت اونر [D].Black_Boy خاطی : @SaDMaN ساد من حقیر شاهدان : @[D]RAGER @YONA va All player مدارک ریکورد بودم وارن که داد بازی هنگید وقتی که لپتاب رو روشن کردم ریکورد نیفتاده بود اما میتونید لاگ رو چک کنید و شاهد هم دارم احسان هم دید که وارن داد به من این حقیر سلام و درود وارن داد به دلیل تیپی در درگیری 1 : درگیری به اون میگن که باهم دیگه داخل فایت باشیم 2 : من و امیر محمد دی راگر داشتیم با موتور دور میزدیم بعدش این حقیر هم داشت با موتور فکر کنم دور میزد اما من ندیدمش تیپی جی اس کردیم من و امیر محمد که بانک 2 بزنیم بعد 2 مین یک دفعه دیدم که وارن اومد 3 : این حقیر روی همرنک سی ام دی زده درخواست آن رنک داعم این داعم و پاک کردن وارن من @AQ[A]MIR ? 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BaNoo 211 ارسال شده در 24 دی 1401 closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر