IRan_GuarD ارسال شده در 14 فروردین، 2023 ارسال شده در 14 فروردین، 2023 شاکی : @Mr.Arad.14 اکانت اونر [D].Black_Boy خاطی : @SaDMaN ساد من حقیر شاهدان : @[D]RAGER @YONA va All player مدارک ریکورد بودم وارن که داد بازی هنگید وقتی که لپتاب رو روشن کردم ریکورد نیفتاده بود اما میتونید لاگ رو چک کنید و شاهد هم دارم احسان هم دید که وارن داد به من این حقیر سلام و درود وارن داد به دلیل تیپی در درگیری 1 : درگیری به اون میگن که باهم دیگه داخل فایت باشیم 2 : من و امیر محمد دی راگر داشتیم با موتور دور میزدیم بعدش این حقیر هم داشت با موتور فکر کنم دور میزد اما من ندیدمش تیپی جی اس کردیم من و امیر محمد که بانک 2 بزنیم بعد 2 مین یک دفعه دیدم که وارن اومد 3 : این حقیر روی همرنک سی ام دی زده درخواست آن رنک داعم این داعم و پاک کردن وارن من @AQ[A]MIR
Over.Lord ارسال شده در 14 فروردین، 2023 ارسال شده در 14 فروردین، 2023 در 4 ساعت قبل، IRan_GuarD گفته است : شاکی : @Mr.Arad.14 اکانت اونر [D].Black_Boy خاطی : @SaDMaN ساد من حقیر شاهدان : @[D]RAGER @YONA va All player مدارک ریکورد بودم وارن که داد بازی هنگید وقتی که لپتاب رو روشن کردم ریکورد نیفتاده بود اما میتونید لاگ رو چک کنید و شاهد هم دارم احسان هم دید که وارن داد به من این حقیر سلام و درود وارن داد به دلیل تیپی در درگیری 1 : درگیری به اون میگن که باهم دیگه داخل فایت باشیم 2 : من و امیر محمد دی راگر داشتیم با موتور دور میزدیم بعدش این حقیر هم داشت با موتور فکر کنم دور میزد اما من ندیدمش تیپی جی اس کردیم من و امیر محمد که بانک 2 بزنیم بعد 2 مین یک دفعه دیدم که وارن اومد 3 : این حقیر روی همرنک سی ام دی زده درخواست آن رنک داعم این داعم و پاک کردن وارن من @AQ[A]MIR ? 2
ارسالهای توصیه شده