رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha
MrLuCifeR

abuse vaykingali

پست های پیشنهاد شده

شاکی : MrLuCifeR

خاطی : vaykingali

مدرک : https://uupload.ir/view/abuse_vaykingali_24ai.mp4/

توضیحات : داخل زون ارمش که میره ,  میره یه جا قایم میشه خیلی سوسکی به خودش ارم میده بعد میاد فایت میده !

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arenagame_samp
در 2 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است :

درود.

چرا ادامه فیلم رو نمیزاری؟

من متوجه حضورت شدم فایت دادم باهات؟ 

گذاشتم کیلم کنی!

اگه ارم من صدمه ای به شما زده. اون موقع میتونی بگی ابیوز کرده!

@LiNa @PriCe

مدرک بزارید، در ضمن درگیری ام مشخصه (اگه به مپ و چت نگاه کنید) ، و اینکه شما زون رو بگیر داده بودید و متوجه درگیری بودید پس وقتی افراد داخل زون با هم درگیر بودن شما از این فرصت سواستفاده کردید و به زیر کشتی قایم شدید ب خودتون ارم دادید که زونو از دست ندید شما حق ندارید وقتی زون دستتونه به خودتون ارم بدید در صورتی حق داری به خودت ارم بدی که کسی داخل یا اطراف زون نباشه. 

لینک به ارسال
در 4 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است :

مدرک فایت ندادن: https://uupload.ir/view/armour_i43m.mkv/

مدرک اینکه خودتونم تایید میکنید ولی باز شکایت میکنید! ? bandicam_2023-01-24_03-02-38-823_01o9.jp

کلا بحث من روی کیل شدن یا نشدنت نیس اگه من شمارو نمیدیدم قطعا به فایت دادن ادامه میدادید

• Like 1

لینک به ارسال
در 1 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است :

اگه کسی شکایت داشته باشه خودش انجام میده.

شما پیام اولیتونم ادیت زدید.

ابیوزت مشخصه به خودت ارم دادی گردنم نمیگیری، بازم میگم اگه ندیده بودمت میومدی بالا فایت رو ادامه میدادی. 

میشه توضیح بدی وقتی سه تا پلیر تو مپ در حال درگیرین و شما زون رو بگیر دادید، چرا شما باید یه جا قایم شید به خودتون ارم بدید؟! دلیل خاصی داره یا بهتره بگیم داشتید سی ام دی تست میکردید؟ 

لینک به ارسال

اگه اینجوری باشه که هر ادمینی وسط زون بره یه جا قایم شه به خودش ارم بده اگه کسی دید که دید بزاره اون شخص کیلش کنه ولی اگه ندید بره به فایت دادن ادامه بده

لینک به ارسال

درود.

اخطاریه های لازم به ادمین خاطی داده میشود و به علت نداشتن سو سابقه ابیوز  به مدت ۲ ساعت انرنک میشوند با تشکر از شما.

Closed.

• Thanks 1

لینک به ارسال
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...