EhSaN ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 شاکی @MrEhSaN خاطی @[Ali]VayKinG https://uplod.ir/7ochgxgqsz5u/Screenshot_۲۰۲۳-۰۲-۰۴-۰۰-۲۷-۴۹-۰۶۲_com.android.chrome.jpg.htm @LiNa @Alireza ایشون بی دلیل منو بن دادن من یه چیزی گفتم که میوت بودم گفت با کی بودی من میوت بودم میخواستم بگم با کی بودم بن داد منو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EhSaN ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 آیا کسی فهش منو دید ؟ خیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BaNoo ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 درود. مدارک بن تا فردا ظهر آپلود شود مچکرم. @[Ali]VayKinG 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EhSaN ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 اگر دقت کرده باشید یه فول مستر در سرور بود و خیلی تیکه مینداخت به من با این که من میوت بودم و adv ها برای فول مستر میره اونجوری گفتم (دیکتاتور) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EhSaN ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 قبلشم ده من میوت دادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EhSaN ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 اکانت فیک میاری که منو بد کنی ؟ مدیر اسم این اکانتو checkplayer بزنه ببین این شماره برا کیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BaNoo ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 درود. بن شما هم مثل انرنک دلیل قانع کننده ای نداره و ای دی وی ایشون میوت داره در درجه اخر و شامل بن نمیشه و اثبات نمیشه با چه کسی بوده شما باید میوتش میدادین اخطار ها برای خاطی حذف میشوند. پلیر احسان صد مین میوت به دلیل اسپم و فحاشی در چت ای دی پی اعمال میشود و ۲۴ ساعت انرنک برای سوپر وایزر برای بن بی مورد. سعی کنید دوستانه پلی بدین. Closed. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 در 5 ساعت قبل، LiNa گفته است : درود. بن شما هم مثل انرنک دلیل قانع کننده ای نداره و ای دی وی ایشون میوت داره در درجه اخر و شامل بن نمیشه و اثبات نمیشه با چه کسی بوده شما باید میوتش میدادین اخطار ها برای خاطی حذف میشوند. پلیر احسان صد مین میوت به دلیل اسپم و فحاشی در چت ای دی پی اعمال میشود و ۲۴ ساعت انرنک برای سوپر وایزر برای بن بی مورد. سعی کنید دوستانه پلی بدین. Closed. درود فراوان این پلیر جز استف بوده و حق هیچگونه بی احترامی و فحاشی به حتی {پلیر ساده} را ندارند رنک ایشان بصورت داعم taken خواهد شد بدرود 2 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده