رفتن به مطلب

Banalaki

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

شاکی @MrEhSaN

خاطی @[Ali]VayKinG 

https://uplod.ir/7ochgxgqsz5u/Screenshot_۲۰۲۳-۰۲-۰۴-۰۰-۲۷-۴۹-۰۶۲_com.android.chrome.jpg.htm @LiNa @Alireza 

ایشون بی دلیل منو بن دادن من یه چیزی گفتم که میوت بودم گفت با کی بودی من میوت بودم میخواستم بگم با کی بودم بن داد منو 

arenagame_samp
ارسال شده در

اگر دقت کرده باشید یه فول مستر در سرور بود و خیلی تیکه مینداخت به من با این که من میوت بودم و adv ها برای فول مستر میره اونجوری گفتم (دیکتاتور) 

• Confused 1
ارسال شده در

اکانت فیک میاری که منو بد کنی ؟ مدیر اسم این اکانتو checkplayer بزنه ببین این شماره برا کیه 

ارسال شده در

درود. 

بن شما هم مثل انرنک دلیل قانع کننده ای نداره و ای دی وی ایشون میوت داره در درجه اخر و شامل بن نمیشه و اثبات نمیشه با چه کسی بوده شما باید میوتش میدادین اخطار ها برای خاطی حذف میشوند.

پلیر احسان صد مین میوت به دلیل اسپم و فحاشی در چت ای دی پی اعمال میشود و ۲۴ ساعت انرنک برای سوپر وایزر برای بن بی مورد.

سعی کنید دوستانه پلی بدین.

Closed.

ارسال شده در
در 5 ساعت قبل، LiNa گفته است :

درود. 

بن شما هم مثل انرنک دلیل قانع کننده ای نداره و ای دی وی ایشون میوت داره در درجه اخر و شامل بن نمیشه و اثبات نمیشه با چه کسی بوده شما باید میوتش میدادین اخطار ها برای خاطی حذف میشوند.

پلیر احسان صد مین میوت به دلیل اسپم و فحاشی در چت ای دی پی اعمال میشود و ۲۴ ساعت انرنک برای سوپر وایزر برای بن بی مورد.

سعی کنید دوستانه پلی بدین.

Closed.

درود فراوان

این پلیر جز استف بوده و حق هیچگونه بی احترامی و فحاشی به حتی {پلیر ساده} را ندارند

رنک ایشان بصورت داعم taken خواهد شد

بدرود

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...