Melvin ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 شاکی : @AlcoHolics خاطی : @LiNa رنک ادمین : Falcon شاهدان موجود : @[Ali]VayKinG @_SiLeNT @ArminBh توضیحات : درود خدمت تیم استف آرناگیم . اگر اجازه بدید به عنوان شاهد توی شکایات از شخص اونر استف یه موضوعی رو اعلام کنم (اگر از سایت به عنوان اسپمر شناسایی نشم!!) توی اولین شکایت از اونر استف که خود بنده بودم کاملا واضحه که یادشون رفته وضایف استف چیه و ما فرض میگیریم اولین اخطار رو گرفت ! در شکایت دوم توسط @_SiLeNT شخص بدون هیچ گونه اطلاعی یا حتی رکوئست goto ایی ، به شخص شاکی goto میکنن ! فکر میکنم که در قوانین ذکر شده بود هرگونه cmd نامورد چه از سوی استف و چه از سوی /shop مجازات به همراه دارد ! در شکایت سوم @_SiLeNT شاکی از مزاحمت استف برای وی بدلیل اسپاون اون وسیله که جاش اصن تو شهر نیست ولی ما اینرو در نظر نمیگیریم . ( جناب احسان اگه شما جای این شخص بودی و یکی همچین کاری میکرد اول کاری که به ذهنت میرسید جیل بدلیل مزاحمت برای پلیر w0 نمیبود ؟؟؟ حالا شما که خودتون اونر استفید! ) خب تا به اینجا خاطی 3 تا av دریافت کردند و به مدت 24 ساعت آنرنک شدن ! زمانی که شخص انرنک شد ، شروع کردن به اسپم کردن و کل کردن ! با اینکه استف هستند ولی با این حال جناب @[Ali]VayKinG تمام افرادی که کل کردند رو بجز خود احسان ( برای دقایقی ) میوت کردند و جناب احسان حد و حدودشون رو ندونستن و میوت شدن ؛ و با استفاده از adv به سوپروایزر سرور بی احترامی کردند ، و فکر میکنم توهین ناموسی به سوپروایزر استف بن به همراه داره ! بعد از چند دقیقه با اکانت مولتی شون وارد سرور میشن و اعلام میکنن که با شخص @_SiLeNT بودن که میتونه لاگ adv رو ببینه ( با اینکه شخص در سرور نبود ) حالا هم که ادعا دارن فحششون به من ([UniT].DiCTaToR) بوده که میتونم لاگ adv ببینم !! و در نهایت هم میگن این اکانت مال من نیست !!! اینکه این شخص باید در استف بماند یا نماند با شماست ولی امیدوارم به قول فالکون سرور به حق نتیجه گیری و تصمیم نهایی عملی بشه ! @Alireza @PriCe در ضمن سالروز ولادت حضرت علی و روز پدر رو به عزیزان تبریک عرض میکنم ? 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده