Fascism ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2023 با سلام و خسته نباشید برای درخواست ورود به تیم استف باید شرایط زیر را داشته باشید. حداقل 1500 امتیاز حداقل 300 ساعت PlayTime حداقل 15 سال سن قوه ی مدیریت و تصمیم گیری تصمیم گیری بجا و صحیح قوه ی تشخیص درست از غلط داشتن تجربه و Activity و فعالیت خوب (در غیر این صورت اصلا درخواست ندید) عدم داشتن سوءسابقه و بن شدن به دلیل تقلب ( چیت , Abuse ) داشتن برنامه TeamSpeak & Discord و داشتن Microphone الزامیست! فرد باید با تمامی قوانین و قواعد سرور آشنا باشد درصورت ارائه هرگونه مدرک از نداشتن جواب پرسش از هلپر فرد انرنک میشود. در صورتی که پلیر درخواست کمک داده باشد و هلپر از روی بی تفاوتی به درخواست کمک پاسخ ندهد فرد انرنک میشود. فرد هر لحظه ممکن است از سوی تیم استف مورد پرسش قرار گیرد و باید هر لحظه آماده باشد. در صورت مشاهده هرگونه بدرفتاری از سوی هلپر فرد انرنک میشود. داشتن برنامه تلگرام الزامیست. فرد باید در تمام جلسات استف حضور پیدا کند. در غیر این صورت جریمه خواهد شد. لینک آموزش ها و قوانین جهت مطالعه ! آموزش های سرور: https://arenagame.ir/forum/forum/15-tutorials/ قوانین سرور: https://arenagame.ir/forum/forum/5-rules-and-announcements/ همچنین باید فرم زیر را به صورت کاملا صحیح پر کنید و در این تاپیک بفرستید: نام کاربری: نام اصلی: سن: مقدار امتیاز: مقدار Play Time: هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: توضیحات شما در رابطه با سرور: تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: تا بحال در تیم استف بوده اید: اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: نکته: شما برای تست دادن باید قوانین عمومی سرور و کارکنان سرور را به صورت کامل مطالعه کنید. توجه: هرگونه اسپم یا ایجاد کل کل در این پست اکیدا ممنوع است و مجازات آن برابر با محرومیت از انجمن میباشد. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Melvin ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2023 نام کاربری: [UniT].DiCTaToR نام اصلی: Farbod سن: 20 مقدار امتیاز: 3500 تقریبا مقدار Play Time: حدود 13 روز هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک به پلیر های نیو . توضیحات شما در رابطه با سرور: نسبت به بقیه سرور های cnr ، کمی کمبود به اصطلاح ریسورس برای جذاب کردن سرور ( درصورتی که نیاز بشه اشاره میکنم ) تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: با کامند ها 80 درصد با قوانین 70 - 80 درصد تا بحال در تیم استف بوده اید: نه اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: رنک کلن دارم و استف نیستم FullMaster 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: خوشم نمیاد از خودم تعریف کنم ، بچه ها کم و بیش خصوصیاتمو میدونن اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: چیز خاصی نمیگم . محترمانه دعوتش میکنم توضیحات اضافه : تلگرامم دو هفتس کانکت نمیشه . در صورتی که خیلی نیازه (اپش) که درخواستمو رد کنین ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fascism ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 در در 22 بهمن 1401 در 16:57، YONA گفته است : نام کاربری: @yona نام اصلی: یونا /: سن: 17 مقدار امتیاز:4200 مقدار Play Time: بیست روز هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف:کمک به نیو پلیر ها و بر قراری نظم و امنیت توضیحات شما در رابطه با سرور: یک سرور بسیار عالی cnr تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید:99% تا بحال در تیم استف بوده اید:... اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید:Owner 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: خون سرد-مهربان-با جنبه-صبور- خجالتی اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: سرور cnr یک تو دنیا درود، با درخواست شما موافقت شد. جهت تست و آمادگی، فردا ساعت 6 در دیسکورد آرنا گیم حضور داشته باشید. بدرود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fascism ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 در در 22 بهمن 1401 در 17:04، Solo4Ever گفته است : نام کاربری: [UniT].DiCTaToR نام اصلی: Farbod سن: 20 مقدار امتیاز: 3500 تقریبا مقدار Play Time: حدود 13 روز هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک به پلیر های نیو . توضیحات شما در رابطه با سرور: نسبت به بقیه سرور های cnr ، کمی کمبود به اصطلاح ریسورس برای جذاب کردن سرور ( درصورتی که نیاز بشه اشاره میکنم ) تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: با کامند ها 80 درصد با قوانین 70 - 80 درصد تا بحال در تیم استف بوده اید: نه اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: رنک کلن دارم و استف نیستم FullMaster 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: خوشم نمیاد از خودم تعریف کنم ، بچه ها کم و بیش خصوصیاتمو میدونن اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: چیز خاصی نمیگم . محترمانه دعوتش میکنم توضیحات اضافه : تلگرامم دو هفتس کانکت نمیشه . در صورتی که خیلی نیازه (اپش) که درخواستمو رد کنین ! درود، درخواست شما با موافقت قبول شد. جهت تست و آمادگی فردا ساعت 7 در دیسکورد آرنا گیم حضور داشته باشید. بدرود 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Fascism ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2023 در در 22 بهمن 1401 در 17:03، GodGamerIran گفته است : نام کاربری: GodGamerIran نام اصلی: علی سن: 15 مقدار امتیاز: 2150 مقدار Play Time: ۷۵۰ ساعت هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: برقراری عدالت و کمک به پلیر ها توضیحات شما در رابطه با سرور: سرور خوبیه ولی استف خوب نداره اونم به مرور زمان درستش میکنیم و همچنین سرور قابل بهبود هستش و انشالله یه روزی سرور شماره ۱ مود cnr میشیم تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: ۱۰۰ درصد تا بحال در تیم استف بوده اید: بله اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: هلپر ۳ 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: به دنبال برقراری عدالت ، خوش برخورد ، مهربان ، جدی ، شوخ طبع اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: برترین سرور cnr در ایران تازه با اینترنت نیم بها We Are Anonymous درود،درخواست شما با موفقیت قبول شد. جهت تست و آمادگی فردا ساعت 6 در دیسکورد آرنا گیم حضور داشته باشید. بدرود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده