Metz ارسال شده در 3 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @HajReza نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @AQ[A]MIR @HoseiN @ArminBh @GodGamerIran @[FB].ALiDyNaMiC @Solo4Ever @MrEhSaN رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدارک شکایت: توضیحات: سلام خسته نباشین همانطور که دیدید به نا حق و به قصد زیرکشی برای ... رنک منو گرفتن همانطور که بقوله خودتون قانون رو روی من اجرا کردید (که من ردش میکنم و بشدت پیگیرشم) باید این عکسا رو هم ببینید و منصفانه و طبق قانون با فالکن خاطی سرور برخورد بشه! - تهدید سرور به خالی کردن پلیرا توسط ایشون با استفاده از رنکش!! - کیک پلیر با دلیل کاملا الکی ( در شان تیم استفه؟؟) - توهین و تهدید پلیر متز در چت هلپرا که به بدترین صورت ممکن صحبت میکنه ! چرا ؟ چون هیچکس نیست بهش چیزی بگه راحت حرفشو میزنه! - همچین حرفای بد و زشت رو هیچ ادمی نمیزنه چه برسه طرف تو تیم مدیریت سرور باشه همچنین بی احترامی زیاد ما کلن یونیت اف بی بکس و دنجر خواستار تیک شدن رنک ایشون هستیم فالکونی که هنوز حده خودشو نمیدونه و به پلیرامون راحت توهین میکنه پلیرو به راحتی فراری میده! قانون واسه همه یکسانه! ❤️ @MaMaDNiGhT چند شب پیش بهم گفتی چون شکایت زیاد ازت شده مجبوریم انرنکت کنیم ? اینم 20 تا عکس... وقتی اجازه دفاع از خودمو بهم نمیدید و سریع کاره خودتونو انجام میدید طبق چیزایی که فقط میشنوید. این عدالت نیست. مطمعن باش هیچوقت نمیبخشمت @MrHeSaM میدونم اصلا بام اوکی نیستی . ولی دوران استف شما فالکنتون همچین حرکاتی میزد چیکار میکردید؟ ادمین مربوطه : @PriCe @MohammadReza @Alireza 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza ارسال شده در 6 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2023 درود مدارک شما قابل قبول بوده ادمین مورد نظر بخاطر رفتار خشونت آمیزی ک داشته به مدت 72 ساعت آنرنک خواهد شد تمامی اخطارات لازم انجام و در صورت مشاهده چنین چیزی از این ادمین از تیم استف اخراج و مجازات سنگین صورت میگیرد. دوست دار همه شما هستم ❤️ بدرود 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده