رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha
_SuRviVoR.

پیشنهاد های جدید جهت بهتر شدن سرور.

$پیشنهادات$  

9 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ایا با تغییرات پیشنهاد شده موافقین؟

• بله D:
      9
    • خیر |:
      0

پست های پیشنهاد شده

با سلام یه سری پیشنهادات جدید برای سرور داشتم.

1. _کاری انجام بشه که هنگام دزدی از بانک یا کازینو که زمان دزدی اعلام میکنه که مثلا در کازینو منفجر شد پلیر هایی که تو رنکشون تلپورت هست نتونن دور و بر مکان دزدیده شده تلپورت بدن.
  2. _اضافه شدن مکان های جدید به سرور برای دزدی.
  3. _اضافه شدن مغازه های جدید با روش دزدی جدید مثل طلا فروشی.
  4. _اضافه شدن خونه های جدید برای پلیر های جدید چون خونه ای که بشه با پول خرید خیلی کم هستش و تعداد انگشت شماری خونه مونده که با گلد میشه خریداری کرد.
  5. _اضافه شدن زون های بیشتر به سرور درصورت امکان.
  6. _اضافه شدن مکانی برای خرید قطعه اسلحه چون از زمانی که plantاومده هیچ پلیری دیگه قطعه سازی نمیکنه.
  7. _اضافه شدن وام برای اینکه مثلا پلیری معامله ای داشت که پول کم اورده بود دیگه خونه یا ماشینش رو زیر قیمت به سروز نفروشه یا معامله ای رو از دست نده.
  8. اضافه شدن چک بانکی به سرور برای پلیر هایی که دوست دارن معامله ای رو انجام بدن ولی اون لحظه پولی رو ندارن چکی رو در وجه فروشنده از طریغ یه cmd که مثلا \makechack چک رو صادر میکنه و نسبت به زمان تعیین شده باید درصدی رو هم به پلیر بپردازه.
  9.  مثلا بهترین ایده ای که برای خرید دسته چک به ذهن من رسید این بود که در شهر داری گزینه ای اضافه بشه که بشه از اونجا مثلا ۱۰عدد چک رو به مبلغ ۵میلیون بتونن تهیه کنن و کسی که که ۷۰ تا ۸۰درصد مبلغ چک رو تو حسابش نداشته باشه نتونه چک رو صادر کنه.
  10. _اضافه شدن چند باجه دیگه به بانک ها جذابیت بانک هارو بیشتر میکنه.
  11. _به جای اضافه کردن جزیره ها که الان فک کنم ۳جزیره وجود داشته باشه حد اقل به مرور زمان ۱شهر رو به بازی اضافه کنید یا اگر هم اضافه کردن شهر جدید سخته ک به صرفه نیست امکانات و جذابیت شهر فعلی رو با اضافه کردن امکانات جدید و باحال بیشتر کنید که بازی باحال تر بشه.
  12. _اضافه کردن کمپ های جدید برای کلن ها.
  13. _اضافه کردن دزدی هواپیما بار بری به سرور ی چیزی تو مایه های الفرد در فرورودگاه.
  14. _افزایش مدت زمان مصرف بنزین یا مصرف نشدن بنزین هنگام AFKبودن پلیر.
  15. _افزایش و ایجاد خرید و فروش پمپ بنزین مثل مغازه در سرور و مثل واقعیت درصدی از سوخت گیری پلیر به دارنده جایگاه سوخت داده بشه.
  16. اضافه کردن گاراژ به کنار بعضی از خونه ها که پلیر ها بتونن رنگ ماشینشون تغییر بدن و ماشین رو تو اون پارک کنن.
  17. _اضافه شدن اخطار به پلیر هنگامی که بیمه خودروش ۲یا۱ عدد مونده باشه که اگه تموم شد ماشین برای همیشه نیست و نابود نشه .
  18. _امکان تعویض شکل ظاهری خونه با پرداخت پول و با بهترش شدن ضاهر خونه قیمت اصلی خونه افزاش پیدا کنه.
  19. _امکان برداشت مقدار تعیین شده گان از خونه که اگه گانی رو ذخیره کرد پلیر بعد چند وقت یهو ۱۰۰۰ تا تیر رو برداشت نکنه که درصورت کیل شدنش یه کیک شدنش همش بپره!
  20. _امکان اسپرت کردن ماشینhotring racer A
  21. من در این موضوع خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که افرادی که از این نوع ماشین دارن که رینگ داره یا از قشر چیتر هستن یا دادن یه چیتری براشون ست کرده البته این نتیجه تحقیق من بود ن چیزه دیگه ای.
  22. _در صورت abuse های مکرر و بسیار یک پلیر یک محدودیتی برای خرید رنک اعمال بشه مثلا کسی که خیلی سو استفاده از رنکش کرده و در صورت بالا رفتش شکایات از اون باید مبلغی رو پرداخت کنه که بتونه دوباره رنک بخره.
  23. _امکان اضافه کردن چیزی روی سرور که قابلیت ضبظ رو مثل ssداشته باشه و نیازی به برنامه ای نباشه اینجودی خیلی بهتر هم هست.
  24.  
  25. _اگر از پلیری شکایت بشه هیچ کدوم از هم کلنی هاش حق دخالت در شکایت رو نداشته باشن که پارتی بازی هم کمتر بشه.

با تشکر بازم اگه شما هم نظری داشتید میتونید زیر همین پست بگید خوشحال میشم نظرات و پیشنهادات شما هم بدونم با تشکر.

لطفا از مدیرکل سرور و صاحب سرور خواهشمندم که تا حد ممکن پیشنهادات ما پلیر هارو اجرا کنن که هم برای سرور مناسبه و هم برای راحتی بیشتر پلیر ها.

با تشکر از کادر خوب مدیریتی سرور.

@PriCe

@MohammadReza

@Alireza

لطفا پیگیری بشه.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 19 دقیقه قبل، _SuRviVoR. گفته است :

_کاری انجام بشه که هنگام دزدی از بانک یا کازینو که زمان دزدی اعلام میکنه که مثلا در کازینو منفجر شد پلیر هایی که تو رنکشون تلپورت هست نتونن دور و بر مکان دزدیده شده تلپورت بدن.

_اضافه شدن مکان های جدید به سرور برای دزدی.

_اضافه شدن مغازه های جدید با روش دزدی جدید مثل طلا فروشی.

_اضافه شدن خونه های جدید برای پلیر های جدید چون خونه ای که بشه با پول خرید خیلی کم هستش و تعداد انگشت شماری خونه مونده که با گلد میشه خریداری کرد.

_اضافه شدن زون های بیشتر به سرور درصورت امکان.

_اضافه شدن مکانی برای خرید قطعه اسلحه چون از زمانی که plantاومده هیچ پلیری دیگه قطعه سازی نمیکنه.

_اضافه شدن وام برای اینکه مثلا پلیری معامله ای داشت که پول کم اورده بود دیگه خونه یا ماشینش رو زیر قیمت به سروز نفروشه یا معامله ای رو از دست نده.

اضافه شدن چک بانکی به سرور برای پلیر هایی که دوست دارن معامله ای رو انجام بدن ولی اون لحظه پولی رو ندارن چکی رو در وجه فروشنده از طریغ یه cmd که مثلا \makechack چک رو صادر میکنه و نسبت به زمان تعیین شده باید درصدی رو هم به پلیر بپردازه.

مثلا بهترین ایده ای که برای خرید دسته چک به ذهن من رسید این بود که در شهر داری گزینه ای اضافه بشه که بشه از اونجا مثلا ۱۰عدد چک رو به مبلغ ۵میلیون بتونن تهیه کنن و کسی که که ۷۰ تا ۸۰درصد مبلغ چک رو تو حسابش نداشته باشه نتونه چک رو صادر کنه.

_اضافه شدن چند باجه دیگه به بانک ها جذابیت بانک هارو بیشتر میکنه.

_به جای اضافه کردن جزیره ها که الان فک کنم ۳جزیره وجود داشته باشه حد اقل به مرور زمان ۱شهر رو به بازی اضافه کنید یا اگر هم اضافه کردن شهر جدید سخته ک به صرفه نیست امکانات و جذابیت شهر فعلی رو با اضافه کردن امکانات جدید و باحال بیشتر کنید که بازی باحال تر بشه.

_اضافه کردن کمپ های جدید برای کلن ها.

_اضافه کردن دزدی هواپیما بار بری به سرور ی چیزی تو مایه های الفرد در فرورودگاه.

_افزایش مدت زمان مصرف بنزین یا مصرف نشدن بنزین هنگام AFKبودن پلیر.

_افزایش و ایجاد خرید و فروش پمپ بنزین مثل مغازه در سرور و مثل واقعیت درصدی از سوخت گیری پلیر به دارنده جایگاه سوخت داده بشه.

اضافه کردن گاراژ به کنار بعضی از خونه ها که پلیر ها بتونن رنگ ماشینشون تغییر بدن و ماشین رو تو اون پارک کنن.

_اضافه شدن اخطار به پلیر هنگامی که بیمه خودروش ۲یا۱ عدد مونده باشه که اگه تموم شد ماشین برای همیشه نیست و نابود نشه .

_امکان تعویض شکل ظاهری خونه با پرداخت پول و با بهترش شدن ضاهر خونه قیمت اصلی خونه افزاش پیدا کنه.

_امکان برداشت مقدار تعیین شده گان از خونه که اگه گانی رو ذخیره کرد پلیر بعد چند وقت یهو ۱۰۰۰ تا تیر رو برداشت نکنه که درصورت کیل شدنش یه کیک شدنش همش بپره!

_امکان اسپرت کردن ماشینhotring racer A

من در این موضوع خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که افرادی که از این نوع ماشین دارن که رینگ داره یا از قشر چیتر هستن یا دادن یه چیتری براشون ست کرده البته این نتیجه تحقیق من بود ن چیزه دیگه ای.

_در صورت abuse های مکرر و بسیار یک پلیر یک محدودیتی برای خرید رنک اعمال بشه مثلا کسی که خیلی سو استفاده از رنکش کرده و در صورت بالا رفتش شکایات از اون باید مبلغی رو پرداخت کنه که بتونه دوباره رنک بخره.

_امکان اضافه کردن چیزی روی سرور که قابلیت ضبظ رو مثل ssداشته باشه و نیازی به برنامه ای نباشه اینجودی خیلی بهتر هم هست.

_اگر از پلیری شکایت بشه هیچ کدوم از هم کلنی هاش حق دخالت در شکایت رو نداشته باشن که پارتی بازی هم کمتر بشه.

با تشکر بازم اگه شما هم نظری داشتید میتونید زیر همین پست بگید خوشحال میشم نظرات و پیشنهادات شما هم بدونم با تشکر.

لطفا از مدیرکل سرور و صاحب سرور خواهشمندم که تا حد ممکن پیشنهادات ما پلیر هارو اجرا کنن که هم برای سرور مناسبه و هم برای راحتی بیشتر پلیر ها.

@PriCe

@MohammadReza

@Alireza

لطفا پیگیری بشه.

بعضی از چیزایی که گفتید خوبه و بعضی بد . ببینید باید اینم در نظر داشته باشید اینجا سرور cnr هستش نه سرور rpg . بعضی از چیزایی که گفتید تو این سرور اگه هم اضافه بشه کارایی زیادی نداره 

لینک به ارسال

با این حال مطرح کردم مرسی از نظرت در هر صورت نظر شما محترمه و قابل اهمیت مرسی از شرکت در این پست

• Like 1

لینک به ارسال
در 30 دقیقه قبل، _SuRviVoR. گفته است :

_کاری انجام بشه که هنگام دزدی از بانک یا کازینو که زمان دزدی اعلام میکنه که مثلا در کازینو منفجر شد پلیر هایی که تو رنکشون تلپورت هست نتونن دور و بر مکان دزدیده شده تلپورت بدن.

_اضافه شدن مکان های جدید به سرور برای دزدی.

_اضافه شدن مغازه های جدید با روش دزدی جدید مثل طلا فروشی.

_اضافه شدن خونه های جدید برای پلیر های جدید چون خونه ای که بشه با پول خرید خیلی کم هستش و تعداد انگشت شماری خونه مونده که با گلد میشه خریداری کرد.

_اضافه شدن زون های بیشتر به سرور درصورت امکان.

_اضافه شدن مکانی برای خرید قطعه اسلحه چون از زمانی که plantاومده هیچ پلیری دیگه قطعه سازی نمیکنه.

_اضافه شدن وام برای اینکه مثلا پلیری معامله ای داشت که پول کم اورده بود دیگه خونه یا ماشینش رو زیر قیمت به سروز نفروشه یا معامله ای رو از دست نده.

اضافه شدن چک بانکی به سرور برای پلیر هایی که دوست دارن معامله ای رو انجام بدن ولی اون لحظه پولی رو ندارن چکی رو در وجه فروشنده از طریغ یه cmd که مثلا \makechack چک رو صادر میکنه و نسبت به زمان تعیین شده باید درصدی رو هم به پلیر بپردازه.

مثلا بهترین ایده ای که برای خرید دسته چک به ذهن من رسید این بود که در شهر داری گزینه ای اضافه بشه که بشه از اونجا مثلا ۱۰عدد چک رو به مبلغ ۵میلیون بتونن تهیه کنن و کسی که که ۷۰ تا ۸۰درصد مبلغ چک رو تو حسابش نداشته باشه نتونه چک رو صادر کنه.

_اضافه شدن چند باجه دیگه به بانک ها جذابیت بانک هارو بیشتر میکنه.

_به جای اضافه کردن جزیره ها که الان فک کنم ۳جزیره وجود داشته باشه حد اقل به مرور زمان ۱شهر رو به بازی اضافه کنید یا اگر هم اضافه کردن شهر جدید سخته ک به صرفه نیست امکانات و جذابیت شهر فعلی رو با اضافه کردن امکانات جدید و باحال بیشتر کنید که بازی باحال تر بشه.

_اضافه کردن کمپ های جدید برای کلن ها.

_اضافه کردن دزدی هواپیما بار بری به سرور ی چیزی تو مایه های الفرد در فرورودگاه.

_افزایش مدت زمان مصرف بنزین یا مصرف نشدن بنزین هنگام AFKبودن پلیر.

_افزایش و ایجاد خرید و فروش پمپ بنزین مثل مغازه در سرور و مثل واقعیت درصدی از سوخت گیری پلیر به دارنده جایگاه سوخت داده بشه.

اضافه کردن گاراژ به کنار بعضی از خونه ها که پلیر ها بتونن رنگ ماشینشون تغییر بدن و ماشین رو تو اون پارک کنن.

_اضافه شدن اخطار به پلیر هنگامی که بیمه خودروش ۲یا۱ عدد مونده باشه که اگه تموم شد ماشین برای همیشه نیست و نابود نشه .

_امکان تعویض شکل ظاهری خونه با پرداخت پول و با بهترش شدن ضاهر خونه قیمت اصلی خونه افزاش پیدا کنه.

_امکان برداشت مقدار تعیین شده گان از خونه که اگه گانی رو ذخیره کرد پلیر بعد چند وقت یهو ۱۰۰۰ تا تیر رو برداشت نکنه که درصورت کیل شدنش یه کیک شدنش همش بپره!

_امکان اسپرت کردن ماشینhotring racer A

من در این موضوع خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که افرادی که از این نوع ماشین دارن که رینگ داره یا از قشر چیتر هستن یا دادن یه چیتری براشون ست کرده البته این نتیجه تحقیق من بود ن چیزه دیگه ای.

_در صورت abuse های مکرر و بسیار یک پلیر یک محدودیتی برای خرید رنک اعمال بشه مثلا کسی که خیلی سو استفاده از رنکش کرده و در صورت بالا رفتش شکایات از اون باید مبلغی رو پرداخت کنه که بتونه دوباره رنک بخره.

_امکان اضافه کردن چیزی روی سرور که قابلیت ضبظ رو مثل ssداشته باشه و نیازی به برنامه ای نباشه اینجودی خیلی بهتر هم هست.

_اگر از پلیری شکایت بشه هیچ کدوم از هم کلنی هاش حق دخالت در شکایت رو نداشته باشن که پارتی بازی هم کمتر بشه.

@PriCe

@MohammadReza

@Alireza

لطفا پیگیری بشه.

آقا من حال کردم تمام چیزایی که واقعا لازم بود رو گفتی 

بسیار عالی

دمشما گرم

اگه تیم مدیریتی همت کنه حتما به زودی اضافه خواهیم کرد

• Like 1

لینک به ارسال