[Ali]VayKinG ارسال شده در 16 خرداد، 2023 ارسال شده در 16 خرداد، 2023 ام کاربری کسی که شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @FesharBaz نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Log رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدارک شکایت: توضیحات: سلام سوالم اینه. با اجازه کی ایشون رو اکانت من اسپمر زده؟ اصلا مگه من محروم نشده بودم @MohammadReza اگه من اینکارو میکردم رو اکانت یک نفر چه مجازاتی میشدم؟ تمام پستای من از سال ۹۷ به کل پاک شده!! با کسی که واستون وقت میزاره زحمت میکشه همچین حرکتیو میزنین؟ درخواست مجازات واسه ایشون... لطفا فقط محمدرضا چک کنه 5
Hosein ارسال شده در 16 خرداد، 2023 ارسال شده در 16 خرداد، 2023 آره حاجی پروفتو نگاه میکنم میزنه هیچ پستی نزاشتی ?
FesharBaz ارسال شده در 16 خرداد، 2023 ارسال شده در 16 خرداد، 2023 با سلام. تمامی پست های شما پاک نشده. پست های شما مخفی شده ( جهت یادگیری و فهم شما ) اگر @PriCe و @MohammadReza و @Alireza دستور بدن تمامی پست های شما از حالت مخفی خارج میشود. در ضمن شما زحماتی نکشیدید فقط کارهایتان باعث پریدن پلیرهای سرور بوده. 8 1
[Ali]VayKinG ارسال شده در 17 خرداد، 2023 سازنده ارسال شده در 17 خرداد، 2023 دوست عزیز اصلا میدونید اسپمر کجا استفاده میشه؟ چه دلیلی داشت شما اینکارو بکنی؟ خوده مدیرکل ها هم اینکارو انجام ندادن!! میدونم مخفی شده. ولی وقتی نیست و کسی نمیبینه. اونجا این معنیو نمیده! اینقدر مطمعنم که چند برابر تو پلیر اوردم و همه ی سرور بغیر از بچه های شما با من اوکین. @MohammadReza قضاوت با شما! 1 1 1
[Ali]VayKinG ارسال شده در 28 خرداد، 2023 سازنده ارسال شده در 28 خرداد، 2023 دوستان بررسی نمیشه؟ @Alireza
Boy ارسال شده در 28 خرداد، 2023 ارسال شده در 28 خرداد، 2023 در در 25 اسفند 1401 در 13:38، [Ali]VayKinG گفته است : مدارک شکایت: نه قصد دخالت دارم نه چیزی ولی جدا یه سوال شما اسم این کارتون چی میزارید ؟؟ مخفی کردن پست؟ نظم به سایت یا مرتب کردن سایت؟؟ اسمش چیه؟ خرابکاری ؟؟ غیر از اینه ؟؟؟? طبق چیزی تو خود قانون سرور داشت زمانی که پستی مشکل داشته باشه ( دادن ایدی. فحاشی . پست سیاسی . و فینگلیش ) هست حق مخفی کردشون دارید ? 3
[Ali]VayKinG ارسال شده در 28 خرداد، 2023 سازنده ارسال شده در 28 خرداد، 2023 700 تا پست گذاشتم من توی انجمن میاد میزنه همه رو مخفی میکنه! با چه حقی؟ جریمه هم نمیشه!! @MohammadReza @Alireza 1
Alireza ارسال شده در 28 خرداد، 2023 ارسال شده در 28 خرداد، 2023 در در 25 اسفند 1401 در 18:58، FesharBaz گفته است : با سلام. تمامی پست های شما پاک نشده. پست های شما مخفی شده ( جهت یادگیری و فهم شما ) اگر @PriCe و @MohammadReza و @Alireza دستور بدن تمامی پست های شما از حالت مخفی خارج میشود. در ضمن شما زحماتی نکشیدید فقط کارهایتان باعث پریدن پلیرهای سرور بوده. درود پست های ایشون رو از حالت مخفی خارج و در بعد از تایید پلیر @[Ali]VayKinG پست بسته شود بدرود
ارسالهای توصیه شده