aliemami77 ارسال شده در 1 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، 2023 سلام من کمپ قبلی کلن Mafia danger رو خریدم اما [FB].CaSh منو تهدید میکنه به ریست کمپ مدرک خرید کمپ و امکانات کمپ .... بالا .... عکس از خوده کمپ .... بالا .... تهدید کردن من به ریست کمپ .... بالا .... @MohammadReza@Ali@Alireza @MaMaDNiGhT@MrHeSaM خاطی : @[FB].CaSh HeadHelper شاکی : Clan Mafia Tornado 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BaraN ارسال شده در 1 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، 2023 درود بدلیل مشکلاتی که بزودی درست میشه نمیتونم با اکانت @[FB].CaSh پیام بدم. جناب شاکی میدونید که جو سازی و بزرگ نمایی مجازات داره ؟ بنده عرض کردم که شنیدم ! شما گفتید که شکایت میکنید و منم تایید کردم حرفتونو. معلوم نیست چه هدفی دارید ولی واضحه که قصد زیرکشی دارید. @Reza @Viper تصاویر زمینه شده : 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aliemami77 ارسال شده در 1 تیر، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، 2023 عزيز زیر کشی چیه و بزرگ نمایی هم نبوده گفتی ریست میشه منم تهدید دادم سایت بزرگ نمایی خدایی ؟؟؟ گفتی مهدی بیاد ریست میکنه بزرگ نمایی چیه ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده