sosmazzz ارسال شده در 16 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2023 من امروز خواستم برم سرور دیدم نوشته شما بن شدید به دلیل adv توسط viper ولی من مدرک ندیدم که قانع شم بخاطره چی بن شدم هیچ مدرکی به من نشون داده نشده لطفا رسیدگی کنید.با تشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Vibrator ارسال شده در 16 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2023 تا اون جایی که من میدونم رو تابلو شماره ۲ تبلیغ کرده بودی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sosmazzz ارسال شده در 17 مرداد، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 خب چی تبلیغ کرده بودم والا هیچی یادم نمیاد اصلا چند هفته بود که به سرور نمیرفتم نمیدونم چیشد چخبره یه عکسی چیزی از اون تبلیغ نشون بده تا منم متوجه شم چی بوده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 18 مرداد، 2023 مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 یک تصویر از صفحه بن ارائه دهید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sosmazzz ارسال شده در 18 مرداد، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 بفرمایید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 19 مرداد، 2023 مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2023 تبلیغ کرده اید، حال یا خودتان بوده اید یا خیر. در پیام های خصوصی شما هم مورد مشکوکی بود. با ادمین صحبت کنید، همه ی این موارد بستگی به ادمین اصلی دارد، تضمینی در آن بن وجود ندارد. هزاران بار ذکر شده : توجه !! از پسورد اکانت آرناگیم خود، در دیگر سرورها استفاده نکنید! درصورت برداشتن اموال اکانت مسئولیتی با آرناگیم نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sosmazzz ارسال شده در 20 مرداد، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2023 عجب.به ادمینم میگی نه سین میکنه نه جواب میده رسیدگی نمیکنین چرا 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Viper ارسال شده در 20 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2023 درود شما روی یکی از تابلو های سرور تبلیغ کردید و من چک کردم کسی که تابلو رو خریده بود شما بودید . مدرکش هم دسته مدیرکل ها هستش بن الکی نبوده . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده