Hosein ارسال شده در 30 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Hosein نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Zeus نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : .... مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: نمیدونم رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: ... مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۳۰۸۳۰_۲۱۴۴۵۴۵۶۰_4tav.mp4/ بیشترهم خواستید فیلم میدم اگه نیازه توضیحات: خدایی ایمش تو فیلم مشخصه اگه فیلمای بیشتری هم خواستید دارم ادمین مربوطه: @Alireza @MohammadReza مشکل صدا بخواطر برنامه ریکوردمه ولی اگه نیاز بود بگید یجوری اوکیش کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 30 آبان، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2023 @HaDi @Ryd3R یادم رفت تو قسمت ادمین مربوطه تگ کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ashkan ارسال شده در 30 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2023 با سلام و درود با توجه به میس هلی پلیر __Zeus_ نمیشه گفت که 100% چیت بوده و دلیل دمیج اولیه لگ شات بودن سرور هستش دفعه بعد با مدارک محکم تری شکایت کنید با تشکر از شما Closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده