مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 30 تیر، 1398 مدیرکل ارسال شده در 30 تیر، 1398 درود با جلسات متعدد و تصمیم گیری با @Stoic قرار بر این شده است که افرادی که تبلیغ میکنند به صورت کلی سیستم شخص از سرور VAC بن میشود. (و به هیچ وجه آن بن نخواهند شد.) درصورت تصمیم مدیران اصلی (سوپروایزر و منیجر انتخابی سرور) اگر نیاز به بن VAC یک پلیر باشد، پلیر VAC Ban خواهد شد. همچنین درصورت تعدد چیت زدن پلیر، پلیر خاطی به صورت اتوماتیک VAC بن خواهد شد. توجه : اگر پلیری VAC بن شود به هیچ وجه نمیتواند با هراکانتی به سرور متصل شود. با تشکر 6 1 1
MrHeSaM ارسال شده در 30 تیر، 1398 ارسال شده در 30 تیر، 1398 در 2 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : درود با جلسات متعدد و تصمیم گیری با @Stoic قرار بر این شده است که افرادی که تبلیغ میکنند به صورت کلی سیستم شخص از سرور VAC بن میشود. (و به هیچ وجه آن بن نخواهند شد.) درصورت تصمیم مدیران اصلی (سوپروایزر و منیجر انتخابی سرور) اگر نیاز به بن VAC یک پلیر باشد، پلیر VAC Ban خواهد شد. همچنین درصورت تعدد چیت زدن پلیر، پلیر خاطی به صورت اتوماتیک VAC بن خواهد شد. توجه : اگر پلیری VAC بن شود به هیچ وجه نمیتواند با هراکانتی به سرور متصل شود. با تشکر ?!Great
[PD]SpiriT ارسال شده در 30 تیر، 1398 ارسال شده در 30 تیر، 1398 با عرض سلام و درود بنظر من عالی میشه دیگه اونایی که Tabligh میکنن از دستشون راحت شیم ☺️ موفق باشید !❤️.
ThE_EnD ارسال شده در 27 مرداد، 1398 ارسال شده در 27 مرداد، 1398 با سلام به نظر بنده هم این کار خوب بوده و باعث کاهش چیت و تبلیغ میشود شادوسربلند باشید 1
ali987 ارسال شده در 30 مرداد، 1398 ارسال شده در 30 مرداد، 1398 من نمیدونستم همچین چیزی اومد میشه ان بن کنین
_Nikolai ارسال شده در 9 شهریور، 1398 ارسال شده در 9 شهریور، 1398 با سلام خدمت مدیران گل آرنا گیم همونطور که مدیر کل عزیزمون @MohammadReza گفتند در صورت چیت زدن مکرر VAC بن میشوید اما من برای اولین بار برای کاری که حتی نکردم توسط ادمینVAC @Stoic بن شدم و حتی 500 mil منفی هم خوردم تقاضای دلیل و مدرک چیت بنده را دارم . VAC بن رو برداشتند و Ban Time گزاشتن ک این به کنار چرا 500 Mil منفی ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ من نه کاری کردم نه چیز دیگری . و میتونم pc cheak بدم . لطفا برسی شه @Stoic @MohammadReza @MrRid3r @AmirhosseinPnN
ارسالهای توصیه شده