nVd ارسال شده در 10 آذر، 2023 ارسال شده در 10 آذر، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Mahdi نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Sniper نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : all رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: در FC فحاشی کردم بن بی دلیل بوده حتی استف ام نیست که بخواد بن بده
SniPeR ارسال شده در 10 آذر، 2023 ارسال شده در 10 آذر، 2023 شما در adv log فحاشی سطح بالا کردید به owner سرور شما چند روز پیش هم در تیم اسپیک به دلیل فحاشی به پلیر ها در چنل بصورت دائم توسط بنده بن شدید. adv log شما هم در صورت نیاز ارسال خواهد شد اما در عکس خودتون مشخص هست. @MohammadReza 1
nVd ارسال شده در 10 آذر، 2023 سازنده ارسال شده در 10 آذر، 2023 در 8 دقیقه قبل، SniPeR گفته است : شما در adv log فحاشی سطح بالا کردید به owner سرور شما چند روز پیش هم در تیم اسپیک به دلیل فحاشی به پلیر ها در چنل بصورت دائم توسط بنده بن شدید. adv log شما هم در صورت نیاز ارسال خواهد شد اما در عکس خودتون مشخص هست. @MohammadReza عکس مشخصه ولی شما استفی ؟ من برای هم کلنی هام نوشتم یادم رفت سانسور کنم شما برای 1 بار حق بن ندارید !
SniPeR ارسال شده در 10 آذر، 2023 ارسال شده در 10 آذر، 2023 شما بار اولتون نبود شما قبلش هم در تیم اسپیک ارنا گیم فحاشی کردید که منجر به بن شدن شما شد که میکروفون شما دچار مشکل شد این بار دوم شما بود. و در تیم اسپیک قبل از بن شما اینکه به سرور یا صاحب سرور هم فحاشی کردید معلوم نیست اما رکورد شما رو در صورت نیاز پیدا خواهم کرد. 1 3
BlooDy ارسال شده در 11 آذر، 2023 ارسال شده در 11 آذر، 2023 درود بن شما بی مورد بوده شما ان بن میشوید @SniPeR یک وارن دریافت میکنید به دلیل تموم شدن رنک و بن بی دلیل فرد طبق گفته @MohammadReza فحاشی به پلیر های سرور در هیچ جا ( pm /w/ ) مجاز نیست و میوت دارد و ابیوز adv log در صورت اسپم warn یا بن در پی دارد موضوع رسیدگی شد.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری