FesharBaz 268 ارسال شده در 26 شهریور 1402 نام: FesharBaz کسی که شکایت دارید: SonOfGod رنک کسی که شکایت دارید: Player شاهدان: کل پلیر های سرور توضیحات: داخل فیلم AimBot و Fast Skin و حتی دمیج نمیشوند که خیلی ضایع هست و ایشون تازه وارد سرور هستند لطفا راهنمایی کنید بهش که چیت نباید استفاده کند و اگر استفاده کند خودش را ثابت میکند. https://uupload.ir/view/Korosh_Mf_xD_kacg.mp4 با واکنش به این پست بنده از من حمایت کنید رسیدگی با ادمین های عزیزم @MrBlooDy @HaDi @Ryd3R 2 1 6 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrBlooDy 174 ارسال شده در 26 شهریور 1402 درود @kjphdc 24 ساعت زمان برای ارسال رکورد این فایت به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kjphdc 14 ارسال شده در 27 شهریور 1402 با سلام و خسته نباشید 3 روز از روی این فایت گذشته و شما تازه شکایت کردین اما بنده تمام فیلم های مربوط به 48 ساعت گذشته رو پاک کردم لطفا توسط رنک بالاتر چک بشه چون بنده همش رو فیلمم اما بخاطر حجم کامپیوتر پاک میکنم فیلم هارو و الان 3 روز گذشته تا جایی هم که یادمه معمولا 48 الی 24 ساعت بود تایم شکایت @MohammadReza @Ali @Alireza به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrBlooDy 174 ارسال شده در 27 شهریور 1402 درود پلیر 24 ساعت پیش ویدئو رو اپلود کرده اند (یعنی بعد 2 روز) @kjphdc به دلیل مشکوک بودن به ایم بات 3 روز بن شد. 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kjphdc 14 ارسال شده در 27 شهریور 1402 در 1 دقیقه قبل، MrBlooDy گفته است : درود پلیر 24 ساعت پیس ویدئو رو اپلود کرده اند (یعنی بعد 2 روز) @kjphdc به دلیل مشکوک بودن به ایم بات 3 روز بن شد. اینقدر سطح شما پایینه که تاریخ رو نگاه نمیکنی فیلم ماله کی هست @MohammadReza لطفا خودتون رسیدگی کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kjphdc 14 ارسال شده در 27 شهریور 1402 @Alireza @Ali @Ryd3R به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrBlooDy 174 ارسال شده در 27 شهریور 1402 ویدئو برای تاریخ 2023/9/15 هست و در تاریخ 2023/9/17 در سایت اپلود شده. یعنی بعد 2 روز و مشکلی نداره. از اسپم خودداری کنید. 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FesharBaz 268 ارسال شده در 27 شهریور 1402 همونطور که ادمین گفتند: فیلم برای تاریخ 15 هست و من روز 17 شکایت کردم (یعنی دو روز بعد) پس مشکلی نداره و شما چیت زدید بن شدید و بن هم درست بوده. خیلی ممنون از ادمین عزیز بابت رسیدگی. و حتی کسی تایین نمیکند که کی رسیدگی کند (هرکسی از اعضای تیم استف وظایفی دارند) در صورت اسپم بی مورد و باز کردن تاپیک جدید باعث اخطار گرفتن شما میشود. 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ashkan 76 ارسال شده در چهارشنبه در 08:29 این موضوع رسیدگی شده و پلیر مورد نظر بن شده Closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر