ALiDyNaMiC ارسال شده در 30 آذر، 2023 ارسال شده در 30 آذر، 2023 شاکی : [BM].EsQuiRe خاطی : ItsOver شاهدان : LettaBaX مدارک : توضیحات : درخواست ارسال مدرک از این ادم New Player که 3 بار مرده بن میده ( انرنک حتمی عه چون ریکورد فایت ها موجوده =))))) @MrBlooDy
iTsOver ارسال شده در 30 آذر، 2023 ارسال شده در 30 آذر، 2023 https://uupload.ir/view/gta_sa_2023-09-30_14-56-56-596_p5h9.mp4 در ضمن فکر نمیکردم یک بن انقدر رویه روح و روان شما تاثیر بذاره 3 2
MrTakPar ارسال شده در 30 آذر، 2023 ارسال شده در 30 آذر، 2023 جناب Mohamadreza گفتن هرکس با اکانت خودش باید شکایت کنه و من برای یاداوری تو این موضوع دخالت کردم پس این شکایت هیچ اعتباری نداره ، درضمن دوست نیو پلیر من شما که به ایشون میگی نیو پلیر تایم ثبت نامت تو سرور برای ۱۳۹۹ هست و برای ایشون برای ۱۳۹۶ برای نیوپلیر esquire هم همینطور 1399 همین نشون میده کی نیو پلیره کی نیست ، با کمال احترام 3
MahDi ارسال شده در 30 آذر، 2023 ارسال شده در 30 آذر، 2023 شاکی : [BM].EsQuiRe خاطی : ItsOver شاهدان : LettaBaX مدارک:
MahDi ارسال شده در 30 آذر، 2023 ارسال شده در 30 آذر، 2023 در 8 دقیقه قبل، MrTakPar گفته است : جناب Mohamadreza گفتن هرکس با اکانت خودش باید شکایت کنه و من برای یاداوری تو این موضوع دخالت کردم پس این شکایت هیچ اعتباری نداره ، درضمن دوست نیو پلیر من شما که به ایشون میگی نیو پلیر تایم ثبت نامت تو سرور برای ۱۳۹۹ هست و برای ایشون برای ۱۳۹۶ برای نیوپلیر esquire هم همینطور 1399 همین نشون میده کی نیو پلیره کی نیست ، با کمال احترام تموم شد؟
MahDi ارسال شده در 30 آذر، 2023 ارسال شده در 30 آذر، 2023 در هم اکنون، MrTakPar گفته است : فکر میکنم شما باید تو یک تاپیک جداگانه شکایت کنید چون این قسمت متعلق به نیو پلیر Alikhatat هست و الانم شکایتتون اعتباری نداره به این اخطار نمیدین؟ یا خودم تف کنم تو دهنش @HaDi @Ashkan @MrBlooDy
MahDi ارسال شده در 30 آذر، 2023 ارسال شده در 30 آذر، 2023 در هم اکنون، MrTakPar گفته است : این تاپیکی هست نیو پلیر علی باز کرده اگه من داخلش دخالت کردم برای یاداوری به اشتباه بودن ماجرا و بله باید اخطار بگیرم اما شما هم باید اخطار بگیرین:) چون شما هم دخالت کردین همچنین به دلیل توهین در انجمن درخواست مجازات سنگین دارم @MrBlooDy چی میزنی؟ اکانت منو بن کرده من دخالت کردم؟
MrTakPar ارسال شده در 30 آذر، 2023 ارسال شده در 30 آذر، 2023 در 11 دقیقه قبل، [BM].EsQuiRe گفته است : چی میزنی؟ اکانت منو بن کرده من دخالت کردم؟ اکانت تورو بن کرده اما یک نفر دیگه جای تو شکایت کرده که این اشتباهه تو داری تو تاپیک کسی که جای تو شکایت کرده دخالت میکنی و این هم دخالت هست خودت باید تاپیک جداگانه باز کنی :)
MahDi ارسال شده در 30 آذر، 2023 ارسال شده در 30 آذر، 2023 در هم اکنون، MrTakPar گفته است : اکانت تورو بن کرده اما یک نفر دیگه جای تو شکایت کرده که این اشتباهه تو داری تو تاپیک کسی که جای تو شکایت کرده دخالت میکنی و این هم دخالت هست خودت بایک تاپیک جداگانه باز کنی ? باشه بای
ALiDyNaMiC ارسال شده در 30 آذر، 2023 سازنده ارسال شده در 30 آذر، 2023 در 2 ساعت قبل، iTsOver گفته است : https://uupload.ir/view/gta_sa_2023-09-30_14-56-56-596_p5h9.mp4 در ضمن فکر نمیکردم یک بن انقدر رویه روح و روان شما تاثیر بذاره https://uupload.ir/view/khob_(1)_tnnb.mp4/ اینم ریکورد فایت + منوی گیم فکر نکنم دیگه حرفی باشه 1
iTsOver ارسال شده در 30 آذر، 2023 ارسال شده در 30 آذر، 2023 در 1 ساعت قبل، [BM].ALiKhATaR گفته است : https://uupload.ir/view/khob_(1)_tnnb.mp4/ اینم ریکورد فایت + منوی گیم فکر نکنم دیگه حرفی باشه کاش انقدر ادمین هارو احمق فرض نمیکردید که با اعتماد به نفس میاید فیلمی رو میزارید که ایم داره دنبال طرف میدوئه بعلاوه لطف کن فیلم کامل درگیری رو بذار اخرشو کات زدی
ALiDyNaMiC ارسال شده در 30 آذر، 2023 سازنده ارسال شده در 30 آذر، 2023 در 32 دقیقه قبل، iTsOver گفته است : کاش انقدر ادمین هارو احمق فرض نمیکردید که با اعتماد به نفس میاید فیلمی رو میزارید که ایم داره دنبال طرف میدوئه بعلاوه لطف کن فیلم کامل درگیری رو بذار اخرشو کات زدی اخرش هارد پر شد ریکورد استاپ شد بعد هم منوی گیم نشون دادم
iTsOver ارسال شده در 30 آذر، 2023 ارسال شده در 30 آذر، 2023 در 22 دقیقه قبل، [BM].ALiKhATaR گفته است : اخرش هارد پر شد ریکورد استاپ شد بعد هم منوی گیم نشون دادم جناب وقتی هارد پر بشه موقع فیلم گرفتن چه نرم افزاره بندیکم ، ocam ، fraps و obs ویندوز از گیم مپیره بیرون و گیم عملاً کرش میخوره یا اگه هم نخوره اون پریدن به بیرون هستش که ارور حافظه یا هشدار میاد ، راجب منوی گیم هم عرض کنم که حذف کردن تکست کلو و سمپ فانس بشدت کار راحتی هست و البته چیت هایی با فرمت exe هم وجود داره که شما بیشتر در جریان هستید ، در فیلمتون ایم باته شما مشخصه ، اگر تشخیص ادمین ها این باشه که فیلم شما ایم بات نیست بی تجربگی ادمین ها مشخص میشه
ALiDyNaMiC ارسال شده در 30 آذر، 2023 سازنده ارسال شده در 30 آذر، 2023 در 8 دقیقه قبل، iTsOver گفته است : جناب وقتی هارد پر بشه موقع فیلم گرفتن چه نرم افزاره بندیکم ، ocam ، fraps و obs ویندوز از گیم مپیره بیرون و گیم عملاً کرش میخوره یا اگه هم نخوره اون پریدن به بیرون هستش که ارور حافظه یا هشدار میاد ، راجب منوی گیم هم عرض کنم که حذف کردن تکست کلو و سمپ فانس بشدت کار راحتی هست و البته چیت هایی با فرمت exe هم وجود داره که شما بیشتر در جریان هستید ، در فیلمتون ایم باته شما مشخصه ، اگر تشخیص ادمین ها این باشه که فیلم شما ایم بات نیست بی تجربگی ادمین ها مشخص میشه فعلا که بی تجربگی از شماست فیلم اپ میکنیم میگین ایم منو نشون میدیم میگین پاک کردی پوشه گیم نشون میدیم میگین ادیت اگه اینطوریه که از هر کی شکایت کنی باید بن شه
iTsOver ارسال شده در 30 آذر، 2023 ارسال شده در 30 آذر، 2023 در 25 دقیقه قبل، [BM].ALiKhATaR گفته است : فعلا که بی تجربگی از شماست فیلم اپ میکنیم میگین ایم منو نشون میدیم میگین پاک کردی پوشه گیم نشون میدیم میگین ادیت اگه اینطوریه که از هر کی شکایت کنی باید بن شه فیلمتون که نشون دهنده قفل کردن ایم و camera رویه بنده و اتو ۲-۲ شما کاملا مشخص هست ، منو هم که فرض میکنیم کلو و سمپ فانس ندارید که در اون صورت از اتو ۲-۲ با فرمت exe یا همون ماکرو رکوردر و ایم بات exe استفاده میکنید ، پوشه گیم هم میتونید یک گیم دیگه ای بدونه چیت در درایو دیگه یا در فولدر دیگه ای نشون بدید ، درخواستم از شما اینه که سالم بازی کنید ، با تشکر
ALiDyNaMiC ارسال شده در 30 آذر، 2023 سازنده ارسال شده در 30 آذر، 2023 در 42 دقیقه قبل، iTsOver گفته است : فیلمتون که نشون دهنده قفل کردن ایم و camera رویه بنده و اتو ۲-۲ شما کاملا مشخص هست ، منو هم که فرض میکنیم کلو و سمپ فانس ندارید که در اون صورت از اتو ۲-۲ با فرمت exe یا همون ماکرو رکوردر و ایم بات exe استفاده میکنید ، پوشه گیم هم میتونید یک گیم دیگه ای بدونه چیت در درایو دیگه یا در فولدر دیگه ای نشون بدید ، درخواستم از شما اینه که سالم بازی کنید ، با تشکر تلاش خوبی بود بدرود !
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 1 دی، 2023 مدیرکل ارسال شده در 1 دی، 2023 4. اکانت انجمن فردی که شکایت میکنید باید با "نام کاربری کسی که شکایت دارد" یکسان باشد.
ارسالهای توصیه شده