رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

درخواست مدرک | MrNoOne, MrBlooDy

[Gc]AmirSadra

ارسال‌های توصیه شده

نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[Gc]AmirSadra
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MrBlooDy @MrNoOne
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : N/A
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : N/A
مدارک شکایت: sa-mp-088_z380.png

sa-mp-090_uou0.png
توضیحات: بنده بعد از چند وقت وارد سرور شدم و چند لحظه AFK کردم و برگشتم دیدم MrBlooDy به دلیل پیسی چک فریز کرده.

دلیلی نمیبینم که به افراد سودجو و فرصت طلب که دور روز رو رنک هستن دو روز نیستن اعتماد کنم و سیستم رو بی دلیل در اختیارشون قرار بدم.

باتوجه به گفته های محمدرضا و علیرضا در تاپیک زیر مدرکی از چیت احتمالی باید وجود داشته باشد تا درخواست PcCheck تایید شود:

درخواست برسی

@MohammadReza

@Alireza

• Thanks 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

arenagame_samp

شما لاگین راکسمپ خوردید که نشاندهنده چیت هست 
قبلا هم با یکی از دوستان تست کردیم و معلوم شد که یک نوع چیت بائث این اتفاق میشه 

و مجوزش از  طرف @MohammadReza هست که با هماهنگی رنک بالا میشه پیسی چک کرد 

و شما به دلیل عدم همکاری بن شدید.

photo_2023-10-10_19-54-59_dl9.jpg

لینک به دیدگاه

از که تاحالا این لاگ باگ نشون دهنده چیت قطعیه؟

همین که با لانچر سمپ میای مینویسه راک سمپ خودش یه مشکله
تا جایی که خودم دیدم از هر 10 تا پلیر 6 تاشو لاگ میزنه راکسمپن

یکبار میزنه یکبار نمیزنه لانچر سمپم قدیمی باشه میزنه (گاهی اوقاتم برای لانچر اندروید مینویسه)

فرض بر این هم میزاریم که لاگ درست باشه، چندتا مدرک دارید که لاگ من داخلش افتاده باشه؟ وسط پیسی چک تایم اوت خوردم و بدون بستن بازی دوباره وارد شدم لاگش افتاد؟

اینم مدرک تایم اوت خوردن و مجدد وارد شدن بدون بستن بازی:

spacer.png

شما مجازی اگر چیتی از من دیدی و مشکوک شدی PcCheck کنی نه اینکه لاگین کنم هنوز از کمپم بیرون نیومده باشم بزنی بن کنی.

@MohammadReza جز پروندن پلیر سودی از تیم مدیریت نمیبینیم...

برای منی که پلی نمیدم مهم نیست گفتم شاید درس عبرتی باشه برای دیگران.

موفق باشید...

• Like 1
لینک به دیدگاه

با سلام

بن جناب @MrNoOne صحیح بوده ، در صورت تقاضای ادمین برای PC-Check شما باید با ادمین همکاری کنید 

• قوانین کنترل سیستم PC-Check
    • فرایند کنترل سیستم برای برطرف شدن شک ادمین ها بر پلیر ها اتفاق میوفتد. در صورت تقاضای ادمین برای کنترل سیستم شما، شما ملزم به همکاری با وی هستید. 
    • برای انجام سریعتر فرایند کنترل سیستم شما ملزم هستید نرم افزار TeamSpeak ، Ammyy Admin  و AnyDesck را بر روی سیستم خود نصب داشته باشید.
    • برای حفظ امنیت حساب کاربری و اطلاعات شما ما این حق را برای شما در نظر گرفته ایم و دسترسی به سیستم شما فقط برای عده  خاصی از ادمین های با تجربه ممکن است.
    • در صورت عدم همکاری شما با ادمین در فرایند کنترل سیستم یا خروج از سرور  یا معطل کردن ادمین و ایجاد مشکلات اینگونه از 3 تا 5 روز از سرور محروم خواهید شد.
    • نکته: تنها ادمین هایی که داخل تیم کارکنان سرور هستند و رنک Manager و بالاتر دارند میتوانند سیستم شخصی کاربران را کنترل کنند.

بسته شد .

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...