.Matin. ارسال شده در 5 بهمن، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: miss_sarina نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MnmDada نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : new Elite 3 Helper مدارک شکایت:مدرک 1: https://uupload.ir/view/mnmdadabisath_dayh.mp4/ توضیحات: همه چی در فیلم مشخصه وسط شهر در فایت هانتر میک کار کرد و کیلم کرد ! مدرک 2: https://s6.uupload.ir/files/screenshot_(2881)_b1p4.png درخواست مدرک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KRraToS ارسال شده در 5 بهمن، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2023 درود خدمت شما دوست عزیز برای مدرک اول باید عرض کنم که هم شما وانتد داشتین هم بنده و شما درحال ضربه زدن به هلی من بودین با اینکه من اسیبی به شما نرسونده بودم و در اخر هم چون فایت شروع کردید کیلتون کردم برای مدرک دوم باید عرض کنم با دکمه Page Up که همه میتونن مدرک بگیرند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Matin. ارسال شده در 5 بهمن، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2023 @MrTakPar لطفا رسیدگی کنید از کی کیل دادن با هانتر آزاده؟ این عکسی که فرستادی رو با استف نبودم اگه تونستی ثابت کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KRraToS ارسال شده در 5 بهمن، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2023 چه با استف بودین چه با استف نبودید توهین بزرگی کردید که قابل بخشش نیست استفاده از اصطلاحات توهین آمیز در سطح بالا: از 60 تا 500 دقیقه محرومیت از صحبت. در مناطق قابل تسخیر DB - HB غیر مجاز بوده و در خارج این مناطق مانعی ندارد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Matin. ارسال شده در 5 بهمن، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2023 در 9 دقیقه قبل، MnmDada گفته است : چه با استف بودین چه با استف نبودید توهین بزرگی کردید که قابل بخشش نیست استفاده از اصطلاحات توهین آمیز در سطح بالا: از 60 تا 500 دقیقه محرومیت از صحبت. در مناطق قابل تسخیر DB - HB غیر مجاز بوده و در خارج این مناطق مانعی ندارد. دو روزه ثبت نام کردی هلپر شدی درکت میکنم که هیچی از قوانین نمیدونی فقط امیدوارم یک ادمین با تجربه بدون پارتی بازی رسیدگی کنه ! @MohammadReza @HaDi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 5 بهمن، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2023 با سلام میوت هلپر صحیح بوده جناب @MnmDada به دلیل اسپاون کردن هلیکوپتر غیرمجاز یک اخطار مدیریتی دریافت کرد موضوع رسیدگی و بسته شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده