mamad82 ارسال شده در 17 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت نام کاربری کسی که شکایت دارد: @mamad78 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MrHeSaM نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ..... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : نمیدونم مدارک شکایت: ..... توضیحات: بن بدونه دلیل و مدرک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad82 ارسال شده در 18 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت 24 ساعتها شکایت کردم کسی پیگیری نمیکنه وای به روزی که یه فحش بدم ماشالا همه آنلاینن فقط هم بلدن بگن ما با کسی دشمنی نداریم خودش میدونه کیه ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 18 اردیبهشت مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت سلام به دلیل گذشت بیش از دوسال از بن شما، بررسی این مورد زمانبر هست لطفا صبر کنید تا شب پاسخ داده می شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad82 ارسال شده در 18 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت در 7 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : سلام به دلیل گذشت بیش از دوسال از بن شما، بررسی این مورد زمانبر هست لطفا صبر کنید تا شب پاسخ داده می شود داداش دوسال چیه دیروز تو سرور آنلاین بودم تاریخ بن مال دیروز پریروزه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad82 ارسال شده در 18 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت من اون بن که مال ۲ سال پیشه مبلغشو واریز کردم بعد ایشون کاملا بی دلیل بن داده دوباره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad82 ارسال شده در 18 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت ۱ مدرک هم نیاورده که ثابت کنه من گناه کارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 19 اردیبهشت مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت برای بار هزارم مبلغی واریز نشده جناب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 19 اردیبهشت مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت شما توسط بنده آن بن شده بودید ولی مجدد بن شدید، دلیل بن مجدد عدم رعایت ادب و احترام و مدعی بودید که پکیج آن بن توسط @ITsXenon خریداری شده که چنین نبوده. در صورتی که مدعی هستید مبلغی واریز شده اما در سایت نیست، شماره تراکنش را بفرستید. پی وی شما : پی وی @ITsXenon: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Xenon ارسال شده در 19 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت در 2 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : شما توسط بنده آن بن شده بودید ولی مجدد بن شدید، دلیل بن مجدد عدم رعایت ادب و احترام و مدعی بودید که پکیج آن بن توسط @ITsXenon خریداری شده که چنین نبوده. در صورتی که مدعی هستید مبلغی واریز شده اما در سایت نیست، شماره تراکنش را بفرستید. پی وی شما : پی وی @ITsXenon: درود ، بنده گفتم که در صورت صحبت با مدیر و آنبن دادن ایشون نیازی به خرید پکیج نباشه ، و با @MohammadReza صحبت کردم تا ببینم راهی وجود داره که ، ایشون آنبن بشن و توسط مدیر ایشون آنبن شدند بقیه اکانت هایی که روی این شماره بودن که آنبن نشده بودند هم گفتند که نیاز به چک کردن سوابق داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad82 ارسال شده در 19 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت در 3 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : شما توسط بنده آن بن شده بودید ولی مجدد بن شدید، دلیل بن مجدد عدم رعایت ادب و احترام و مدعی بودید که پکیج آن بن توسط @ITsXenon خریداری شده که چنین نبوده. در صورتی که مدعی هستید مبلغی واریز شده اما در سایت نیست، شماره تراکنش را بفرستید. پی وی شما : پی وی @ITsXenon: کجاش فحاشی کردم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad82 ارسال شده در 23 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت در در 30 بهمن 1402 در 14:28، ITsXenon گفته است : درود ، بنده گفتم که در صورت صحبت با مدیر و آنبن دادن ایشون نیازی به خرید پکیج نباشه ، و با @MohammadReza صحبت کردم تا ببینم راهی وجود داره که ، ایشون آنبن بشن و توسط مدیر ایشون آنبن شدند بقیه اکانت هایی که روی این شماره بودن که آنبن نشده بودند هم گفتند که نیاز به چک کردن سوابق داره خیلی ببخشید ولی تو **** کلمه فیلتر شده **** خوردی پول نگرفتی ۳ میلیارد پول گیم گفتی بده جاش من برات وکبن میخرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری