.FanTom ارسال شده در 8 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد نام کاربری:._The.Ali_. نام اصلی:علی سن: ۱۵ مقدار امتیاز:490 مقدار Play Time:140 ساعت با ۲ اکانت ولی بیشتر با اکانت اصلی هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: به بقیه کمک کنم و تا به حال در سرور قبلی که بودم رنک خریدم و همه رو بلد بودم توضیحات شما در رابطه با سرور: از سال ۹۹ به سرور اومدم و برترین سرور کی تا به حال بودم هست تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: متوسط تا بحال در تیم استف بوده اید: بله 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: مهربان خوش اخلاق اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: به بهترین سرور سمپ ارنا گیم بپیوستید آیا قوانین و آموزش ها را مطالعه کرده اید و موافقت می کنید؟:بله حتما توضیحات: درست که امتیاز و timeplay کمه ولی امیدوارم از بنده تست بگیرید بنده با اینکه رنک داشتم در سرور دیگه میتونم به بقیه کمک کنم و قول میدم score زیاد جمع کنم و حتی Timeplay زیاد امید وارم از بنده تست بگیرید و اصلا نا امید تون نمیکنم ممنون از مدیریت ارنا گیم❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_ATOM_ ارسال شده در 8 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد درود. درخواست خود را در این تاپیک قرار دهید. 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 8 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد با تشکر از جناب @[021]Mahdi . موضوع بسته شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده