Dr.Master ارسال شده در 16 مرداد، 1398 ارسال شده در 16 مرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:َAdmiRal نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:[tf]danger نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Owner مدارک شکایت: توضیحات:به دلیل فول چیت بن داده ! 1 بار دیگه هم الکی بن داده بود . درخاست مدرک . پیسی چک میشم!
MrRid3r ارسال شده در 16 مرداد، 1398 ارسال شده در 16 مرداد، 1398 ادمین مربوطه 24 ساعت زمان برای ارسال مدارک دارد
[TF]DanGer ارسال شده در 17 مرداد، 1398 ارسال شده در 17 مرداد، 1398 این فیلم لس دمیج پلیر: http://uupload.ir/view/61sy_avc_gta_sa_2019-08-07_07-03-00-893.mp4/ اینم پینگ پلیر:
Dr.Master ارسال شده در 17 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 17 مرداد، 1398 همون چند سانیه اول لگ بود که کاملا مشخصه بعدش کاملا نورمال دمنج خوردم عکس پینگ هم برای بعده درگیریه . اگر هم چیتی باشه من چک پیسی میدهم !
MrRid3r ارسال شده در 17 مرداد، 1398 ارسال شده در 17 مرداد، 1398 من سابقه شما رو نمیدونم. در انتظار نظر @WexyPow درباره انبن شدن شما. در فیلم استفاده از چیت دیده میشه ولی شما میگید لگ بودید. نظر این ادمین بستگی به سابقه شما رای میدهد ایا انبن شید یا خیر.
WexyPow ارسال شده در 17 مرداد، 1398 ارسال شده در 17 مرداد، 1398 در ۱ ساعت قبل، MrRid3r گفته است : من سابقه شما رو نمیدونم. در انتظار نظر @WexyPow درباره انبن شدن شما. در فیلم استفاده از چیت دیده میشه ولی شما میگید لگ بودید. نظر این ادمین بستگی به سابقه شما رای میدهد ایا انبن شید یا خیر. درود بازیکن Admiral به دلیل پینگ بالایی که داشته دچار همچین مشکلی شده (بازیکن Pc Check شده و کاملا پاک بوده) همچنین قبلا هم سابقه ی چیت نداشته و بنده بارها روی این پلیر Spec/ بودم پیشنهاد : لطفا هرچه سریعتر اقدام به حل مشکل اینترنت کرده تا همچین مشکلاتی پیش نیاید بارها برای خود من هم همین مشکل پیش اومده بود تا اینکه مشکل رو برطرف کردم در صورت تکرار حتی اگر واقعا مشکل از پینگ شما هم باشه بنده از دادن رای به شما برای آنبن شدن معذور میشم بدرود. پلیر Admiral آنبن شد. با تشکر از @MrRid3r بابت رسیدگی و پیگیری سریع موضوع ✔️موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده