AQaMansour ارسال شده در 24 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر نام کاربری کسی که شکایت دارد: @XRay نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: AQ[A]MIR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[021]Kasra رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک: توضیحات: باسلام همانطور که مشاهده میکنید من پینگم توی سرور بالا بود و Time Out خوردم و این پلیری که مشاهده میکنید به دلیل Afk توی فایت منو جیل داده رسیدگی بشه لطفاً @[021]Ali @ErFaWn لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 24 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر شما باید طبق قانون برای توهین به بنده در عنوان پست اخطار دریافت کنید بنظرم شکایت باید بسته بشه و ایشون اخطار بگیره، هروقت درست شکایت کردی مدرک هم موجوده 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 24 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر توهینی نشده افراد دیگری هم استفاده کردن و اخطاری دریافت نکردن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 24 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر درود شما به دلیل توهین به اسم این فرد در شکایت اخطار دریافت میکنید @AQ[A]MIR طی ۱۲ ساعت مدارک جیل رو اپلود کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 24 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر عکسی که از پینگ دادی با زمان جیل 2 دقیقه اختلاف زمانی دارد به هرحال ربطی نداره لازم به ذکر است اینجا Army بودم. فیلمشم هست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 24 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر 17 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است: لازم به ذکر است اینجا Army بودم. فیلمشم هست شما با Cmd جیل دادید و اینم بگم که شما وقتی تایم اوت میخوری اول ۲ ۳ ثانیه afk نشون میده بعد از گیم میاد بیرون. و اینکه من وقتی تایم اوت خوردم بعد اینکه اومدم سرور شما منو جیل دادی ، پس اون ۱ ۲ دقیقه عادی هست آخه این شد مدرک؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 25 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر درود. مدارک برای اثبات Afk هنگام کاف و درگیری رویت نشد. شما نیز به دلیل همکاری با @ALISECTOR مجازات می شوید. همچنین افرادی که در این پست فحش رکیک دادند از انجمن محروم و افرادی که دخالت بی مورد کردند اخطار می گیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده