AmiR ارسال شده در 25 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AQ[A]MIR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ErFaWn نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : falcon مدارک شکایت: در توضیحات توضیحات: تو پست زیر کامل از اولین لحظه AFK عکس گذاشتم اینو رد کرده ! ( موقع درگیری با ارتش و پلیر وانتد دار AFK کرده ) اینم فیلم کاملش https://uploadkon.ir/uploads/67f025_24jail.mp4 @MohammadReza 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 25 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر مدارکی که آپلود کردید هیچ ربطی به هم نداره و این Afk مربوط ب هنگام درگیری نیست هرچند حتی ممکنه پلیر تایم اوت شده باشه. شکایتتون بی مورد هست و مشکلی در رسیدگی بنده نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 25 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر 11 دقیقه قبل، ErFaWn گفته است: مدارکی که آپلود کردید هیچ ربطی به هم نداره و این Afk مربوط ب هنگام درگیری نیست هرچند حتی ممکنه پلیر تایم اوت شده باشه. شکایتتون بی مورد هست و مشکلی در رسیدگی بنده نیست. مدارک یکیه اون عکسم از این فیلم گرفته شده. من دیگه نمیدونم شما تعریفت از درگیری چیه چیزی که رواله اینه دو نفری داشتیم میزدیمش AFK شد از سرور رفت حتی میخواستم کافش کنم :) پلیر اندروید چه اینترنتش قطع بشه چه خودش موقع درگیری لفت بده تو Reason خروج تایم اوت میزنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 25 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر ۱ ساعت قبل، AQ[A]MIR گفته است: نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AQ[A]MIR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ErFaWn نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : falcon مدارک شکایت: در توضیحات توضیحات: تو پست زیر کامل از اولین لحظه AFK عکس گذاشتم اینو رد کرده ! ( موقع درگیری با ارتش و پلیر وانتد دار AFK کرده ) اینم فیلم کاملش https://uploadkon.ir/uploads/67f025_24jail.mp4 @MohammadReza با سلام شما اگه دقت داشته باشید میتونید ببینید که وقتی من ثابت شدم (در ثانیه های اول ویدئو) و نزد که Afk شدم و به همین دلیل که نت من ضعیف بود من دمیج هم نمیشدم و تلپورت میشدم و اینم بگم که شما تو پست من گفتی که آرمی بودم و تو همون عکس همکاری شما و ALISECTOR کاملا واضح هست ! @ErFaWn و اینجا شما باید مجازات بشی نه من ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 25 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر 29 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است: مدارک یکیه اون عکسم از این فیلم گرفته شده. من دیگه نمیدونم شما تعریفت از درگیری چیه چیزی که رواله اینه دو نفری داشتیم میزدیمش AFK شد از سرور رفت حتی میخواستم کافش کنم :) پلیر اندروید چه اینترنتش قطع بشه چه خودش موقع درگیری لفت بده تو Reason خروج تایم اوت میزنه در ضمن پیامی برای شما در چت ارسال نشده که این پلیر Exit کرده یا نکرده که شما میگی از سرور خارج شده ! پس لطفاً تهمت نزنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 25 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر 15 دقیقه قبل، XRay گفته است: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری