AmiR ارسال شده در 29 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AQ[A]MIR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Gc]Dariush نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ss رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Elite 3 helper مدارک شکایت: توضیحات: سلام سلام خب، ایشون منو 10 دقیقه جیل کرد بدلیل کاف نیو پلیر ! نیو پلیری که مولتی هست و ایشون با این همه سی ام دی اینو نمیدونه ولی من با Owner فهمیدم ! BR4(4) Be Server Vared Shod! (IP: 5.134.***.144) [021]Kasra(6) Be Server Vared Shod! (IP: 5.134.***.144) بجز آی پی میتونید شماره و ایمیلشم چک کنید. فقط دزدی از پلیر جدید مجاز نیست که اونم خود سرور اجازه نمیده، که اگر اینم اینطور بود سرور اجازه به کاف نمیداد. در ضمن اگر نیو پلیر هم بوده باشه که نیست، تو قوانین هم همچین چیزی نیست اگر هست و ما ندیدیم اینجا بفرستید یاد بگیریم باتشکر. @MohammadReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 29 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر درود درخواست دفاعیه از ادمین مربوطه @[Gc]Dariush طی ۱۵ ساعت آینده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrAmiN ارسال شده در 29 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر درود مشکل از رنکه که من نمیتونم ایپی چک کنم و اینکه کسی میاد سرور ایپیو ( حتی سانسور شده) بمن نشون نمیده من از کجا بدونم نیو هست یا نه؟ مشکل از رنکه @ErFaWn تنها سی ام دی که من دارم اینه ایپی طرف و ببینم نمیتونم بشینم همه آی پی هارو باهم تطبیق بدم ببینم این اکانت مولتی هست یا نه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]Dariush ارسال شده در 29 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 29 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر درود بنا بر مدارک پیوست شده به شکایت اقدام ادمین صحیح بوده. هرچند باتوجه به توضیحات شکایت به سبب این اقدام خسارتی برگردانده می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده