AmiR ارسال شده در 8 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AQ[A]MIR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @KinG.OF.Hell نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ss رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :helper 3 مدارک شکایت: توضیحات: ابیوز از سی ام دی ایونت و استفاده از آن بجای سی ام دی گان / Give Car @MohammadReza 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_ATOM_ ارسال شده در 8 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد درود 1.در اون زمان کلا 3 پلیر در سرور بود و من هم پرسیدم گفتند که در زمانی که سرور خلوط بود و 2 - 3 پلیر بود موردی ندارد 2. منی که این همه زحمت میکشم تبلیغات میکنم اکتویتی میزنم به پلیران کمک میکنم حق استفاده از سی ام دی های خودم برای خودم ندارم ؟ 3. اونم برای کمک به پلیر بود گفتم کسی سرور نیست یه حالی بهش بدم شما هم بجای زیرکشی بازیتو بکن کیف کن ما فقط میایم بازی کنیم حال کنیم نه اینکه دنبال زیرکشی کردن هم دیگر باشیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 8 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد درود ایشون با بنده هماهنگ کرده بودند. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده