AmiR ارسال شده در 22 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AmiiR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[Gc]Dariush نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : film رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Elite 3 helper مدارک شکایت: https://uploadkon.ir/uploads/3ea122_24dariush.mp4 توضیحات: هلپر برگزیده 3 و خروج در زون و موقع درگیری @MohammadReza 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]Dariush ارسال شده در 22 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد از زمان رند شدن تایم سرور به بعد همه برای من afk شدن داخل تایم چت ها ام میبینید که من 42 ثانیه صبر کردم ولی فیکس نشد بخاطر همین exit دادم 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 22 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد 40 دقیقه قبل، AFD گفته است: از زمان رند شدن تایم سرور به بعد همه برای من afk شدن داخل تایم چت ها ام میبینید که من 42 ثانیه صبر کردم ولی فیکس نشد بخاطر همین exit دادم فیلم برا 13:01 هست بهانه نیار میتونستی مستقیم بری بیرون زون 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 22 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد درود باتوجه به دفاعیه شکایت رد می شود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده