Yona ارسال شده در 23 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد نام : Mr_Yona ایدی خونه: 81 تاریخ ریست : نمیدونم ولی @[Mr_Amir] کی خونه ایدی 81 خریدی شما؟ توضیحات: سلام و دروود من خونه ایدی 81 رو با 3.5k طلا خریداری کردم ولی متاسفانه نمیدونم به چه دلیل ریست شده خونه @MohammadReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_ATOM_ ارسال شده در 23 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد 9 دقیقه قبل، Yona گفته است: نام : Mr_Yona ایدی خونه: 81 تاریخ ریست : نمیدونم ولی @[Mr_Amir] کی خونه ایدی 81 خریدی شما؟ توضیحات: سلام و دروود من خونه ایدی 81 رو با 3.5k طلا خریداری کردم ولی متاسفانه نمیدونم به چه دلیل ریست شده خونه @MohammadReza درود در خانه ای که بیشتر از 20 روز لاگین نکنید ریست میشود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 23 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد خونه ای رو این اکانت دارم یک ساله ریست نشده چطور اون ریست شده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ErFaWn ارسال شده در 23 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد درود هنگامی بیشتر از یک خونه داشته باشید و پس از مدت معین شده وارد خانه نشوید مطابق قوانین خونه ریست می شود. در غیر این صورت خونه ای در سرور ریست نمی شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 28 مرداد مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد با سلام بررسی گردید و توسط سیستم آزادسازی خانه ها ریست نشده بود. گلد به شما و پلیر بک زده شد و خانه ریست شده است. لطفا مجدد خریداری کنید. @Yona @[Mr_Amir] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده