Yona ارسال شده در 3 خرداد، 1403 ارسال شده در 3 خرداد، 1403 نام : Mr_Yona ایدی خونه: 81 تاریخ ریست : نمیدونم ولی @[Mr_Amir] کی خونه ایدی 81 خریدی شما؟ توضیحات: سلام و دروود من خونه ایدی 81 رو با 3.5k طلا خریداری کردم ولی متاسفانه نمیدونم به چه دلیل ریست شده خونه @MohammadReza
Peace ارسال شده در 3 خرداد، 1403 ارسال شده در 3 خرداد، 1403 9 دقیقه قبل، Yona گفته است: نام : Mr_Yona ایدی خونه: 81 تاریخ ریست : نمیدونم ولی @[Mr_Amir] کی خونه ایدی 81 خریدی شما؟ توضیحات: سلام و دروود من خونه ایدی 81 رو با 3.5k طلا خریداری کردم ولی متاسفانه نمیدونم به چه دلیل ریست شده خونه @MohammadReza درود در خانه ای که بیشتر از 20 روز لاگین نکنید ریست میشود.
Yona ارسال شده در 3 خرداد، 1403 سازنده ارسال شده در 3 خرداد، 1403 خونه ای رو این اکانت دارم یک ساله ریست نشده چطور اون ریست شده؟
ErFaWn ارسال شده در 3 خرداد، 1403 ارسال شده در 3 خرداد، 1403 درود هنگامی بیشتر از یک خونه داشته باشید و پس از مدت معین شده وارد خانه نشوید مطابق قوانین خونه ریست می شود. در غیر این صورت خونه ای در سرور ریست نمی شود.
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 8 خرداد، 1403 مدیرکل ارسال شده در 8 خرداد، 1403 با سلام بررسی گردید و توسط سیستم آزادسازی خانه ها ریست نشده بود. گلد به شما و پلیر بک زده شد و خانه ریست شده است. لطفا مجدد خریداری کنید. @Yona @[Mr_Amir]
ارسالهای توصیه شده