Amir ارسال شده در 3 فروردین، 1404 ارسال شده در 3 فروردین، 1404 21 دقیقه قبل، skylord گفته است: نام شما در سرور: skylord رنک شما: Elite 1 Helper دلیل استعفا: یکی از دلایل من برای استفعا اندروید بودنه، اصلا اندروید باشی تو این سرور از زندگیت نا امید میشی دیگه چه برسه بخوای فایت بدی پلی بدی و فلان. نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @Amir پیشنهادات شما: اهمیت بیشتر به اندروید پلیرا درود با درخواست شما موافقت شد. موفق باشید 1
Peace ارسال شده در 16 فروردین، 1404 ارسال شده در 16 فروردین، 1404 نام شما در سرور: @Founder رنک شما: Master Helper دلیل استعفا: فلا شرایط شو از دست دادم انشالله دوباره بر میگردم. نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @Amir پیشنهادات شما: تایم رنک آپ هارو کمتر کنید. و فرق نذارید بین پلیر ها و همچنین هلپر ها. 1
Amir ارسال شده در 16 فروردین، 1404 ارسال شده در 16 فروردین، 1404 ۱ ساعت قبل، Founder گفته است: نام شما در سرور: @Founder رنک شما: Master Helper دلیل استعفا: فلا شرایط شو از دست دادم انشالله دوباره بر میگردم. نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @Amir پیشنهادات شما: تایم رنک آپ هارو کمتر کنید. و فرق نذارید بین پلیر ها و همچنین هلپر ها. درود. درخواست شما تایید شد. موفق باشید.
Niklaus ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1404 نام شما در سرور: Niklaus رنک شما: Trial 3 دلیل استعفا: شخصی نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @[Ali]VayKinG @HaDi پیشنهادات شما: از همه اعضای تیم استف و حتی و حتی کسانی که شاید نظر مثبتی نسبت به من نداشتند صمیمانه تشکر میکنم. بودن کنار شماها برای من تجربه ای خاص و ارزشمند بود با تمام لحظات خوب و بدش.امیدوارم روزی دوباره دور هم جمع بشیم. 1 1
[Ali]VayKinG ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1404 1 ساعت قبل، Niklaus گفته است: نام شما در سرور: Niklaus رنک شما: Trial 3 دلیل استعفا: شخصی نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @[Ali]VayKinG @HaDi پیشنهادات شما: از همه اعضای تیم استف و حتی و حتی کسانی که شاید نظر مثبتی نسبت به من نداشتند صمیمانه تشکر میکنم. بودن کنار شماها برای من تجربه ای خاص و ارزشمند بود با تمام لحظات خوب و بدش.امیدوارم روزی دوباره دور هم جمع بشیم. درود. درخواست شما تایید شد. موفق و پیروز باشی. 2
XcWi ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1404 در ۱۴۰۳/۳/۶ در 22:51، MohammadReza گفته است: نام شما در سرور: Seyed_Ali رنک شما: Trial Helper دلیل استعفا: تایم ندارم نام هد هلپر یا رننامک بالاتر خود را تگ کنید: پیشنهادات شما: @[Ali]VayKinG @HaDi
[Ali]VayKinG ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1404 ارسال شده در 31 اردیبهشت، 1404 1 ساعت قبل، Seyed_Ali گفته است: درود. با درخواست شما موافقت شد. موفق و پیروز باشی. 1
Omid ارسال شده در 1 خرداد، 1404 ارسال شده در 1 خرداد، 1404 نام شما در سرور: @[O]MID رنک شما:Master Helper دلیل استعفا:شخصی نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @[Ali]VayKinG پیشنهادات شما: نظری ندارم 1 1
[Ali]VayKinG ارسال شده در 2 خرداد، 1404 ارسال شده در 2 خرداد، 1404 19 ساعت قبل، [O]MID گفته است: نام شما در سرور: @[O]MID رنک شما:Master Helper دلیل استعفا:شخصی نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @[Ali]VayKinG پیشنهادات شما: نظری ندارم درود با درخواست موافقت شد. موفق و پیروز باشی. 1
AQ[A]LI ارسال شده در 2 خرداد، 1404 ارسال شده در 2 خرداد، 1404 نام شما در سرور: @AQ[A]LI رنک شما: Elite 1 HELPER دلیل استعفا: نداشتن وقت نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @HaDi @MohammadReza @[Ali]VayKinG پیشنهادات شما: پیشنهادی ندارم 3
[Ali]VayKinG ارسال شده در 3 خرداد، 1404 ارسال شده در 3 خرداد، 1404 12 ساعت قبل، AQ[A]LI گفته است: نام شما در سرور: @AQ[A]LI رنک شما: Elite 1 HELPER دلیل استعفا: نداشتن وقت نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @HaDi @MohammadReza @[Ali]VayKinG پیشنهادات شما: پیشنهادی ندارم درود با درخواست شما موافقت شد. موفق باشی. 1
XcWi ارسال شده در 10 خرداد، 1404 ارسال شده در 10 خرداد، 1404 نام شما در سرور: Seyed_Ali رنک شما: Trial helper 2 دلیل استعفا: با اندورید نیمشه پلی داد و وقت هم ندارم نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @HaDi @[Ali]VayKinG پیشنهادات شما
[Ali]VayKinG ارسال شده در 10 خرداد، 1404 ارسال شده در 10 خرداد، 1404 1 ساعت قبل، Seyed_Ali گفته است: نام شما در سرور: Seyed_Ali رنک شما: Trial helper 2 دلیل استعفا: با اندورید نیمشه پلی داد و وقت هم ندارم نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @HaDi @[Ali]VayKinG پیشنهادات شما درود با درخواست شما موافقت شد. همچین شما تا ۴ ماه اینده حق ورود به تیم استف رو ندارید. با تشکر از زحماتتون. 1
[Mr]Amir ارسال شده در 4 تیر، 1404 ارسال شده در 4 تیر، 1404 نام شما در سرور: mramirali رنک شما: T2 helper دلیل استعفا: نداشتن تایم اکتیویتی نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @[Ali]VayKinG پیشنهادات شما: -
MrTakPar ارسال شده در 4 تیر، 1404 ارسال شده در 4 تیر، 1404 ۱ ساعت قبل، MrAmirAli گفته است: نام شما در سرور: mramirali رنک شما: T2 helper دلیل استعفا: نداشتن تایم اکتیویتی نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @[Ali]VayKinG پیشنهادات شما: - با سلام . با درخواست شما موافقت شد . موفق باشید .
Peace ارسال شده در 21 تیر، 1404 ارسال شده در 21 تیر، 1404 در ۱۴۰۳/۳/۶ در 22:51، MohammadReza گفته است: نام شما در سرور: رنک شما: دلیل استعفا: نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: پیشنهادات شما: نام شما در سرور: @AM1RALi رنک شما: trial helper 2 دلیل استعفا: عدم توانایی در انجام اکتیویتی نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @[Ali]VayKinG پیشنهادات شما: پیشنهادی ندارم 5
[Ali]VayKinG ارسال شده در 21 تیر، 1404 ارسال شده در 21 تیر، 1404 3 ساعت قبل، AM1RALi گفته است: نام شما در سرور: @AM1RALi رنک شما: trial helper 2 دلیل استعفا: عدم توانایی در انجام اکتیویتی نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @[Ali]VayKinG پیشنهادات شما: پیشنهادی ندارم درود با درخواست شما موافقت شد شما تا دو ماه اینده حق ورود به تیم استف رو ندارید. موفق و پیروز باشی 1 1
Fascism ارسال شده در 17 مرداد، 1404 ارسال شده در 17 مرداد، 1404 نام شما در سرور: Fascism رنک شما:Master Helper دلیل استعفا: تایم نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @Amir @MohammadReza پیشنهادات شما: خوشگذشت 4 1 1
Amir ارسال شده در 17 مرداد، 1404 ارسال شده در 17 مرداد، 1404 5 دقیقه قبل، Fascism گفته است: نام شما در سرور: Fascism رنک شما:Master Helper دلیل استعفا: تایم نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @Amir @MohammadReza پیشنهادات شما: خوشگذشت درود با درخواست شما موافقت شد. موفق باشید.
KoMiSeR ارسال شده در 7 شهریور، 1404 ارسال شده در 7 شهریور، 1404 نام شما در سرور: @KomiSeR رنک شما: elit 1 helper دلیل استعفا: شخصی نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @Amir پیشنهادات شما: ست دادن رنک های قدیم عبور مثل Head و senior 1
Amir ارسال شده در 7 شهریور، 1404 ارسال شده در 7 شهریور، 1404 12 ساعت قبل، KomiSeR گفته است: نام شما در سرور: @KomiSeR رنک شما: elit 1 helper دلیل استعفا: شخصی نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @Amir پیشنهادات شما: ست دادن رنک های قدیم عبور مثل Head و senior با درخواست شما موافقت شد. موفق باشید
BlooDFuRy ارسال شده در 23 شهریور، 1404 ارسال شده در 23 شهریور، 1404 نام شما در سرور: @Amo_SepehR رنک شما: trial 1 دلیل استعفا: عدم توان اکتیویتی! نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @[O]MID @Amir پیشنهادات شما: دوست دار همتونم امیدوارم ک سرور بشه بهترین سرور تاریخ سمپ ایران. مخصوصا تشکر خیلی زیاد از @[O]MID و @HazMaT ک خیلی هوای منو داشتن و منو به عنوان عضوی از خانواده دونستن🫀💎 و خیلی شرمنده هستم ک جایه بعضی هارو یک مدتی **** کلمه فیلتر شده **** کردم و نتونستن بیان داخل تیم💔 آرزوی موفیقت برای همگی🍻
Omid ارسال شده در 23 شهریور، 1404 ارسال شده در 23 شهریور، 1404 1 ساعت قبل، Amo_SepehR گفته است: نام شما در سرور: @Amo_SepehR رنک شما: trial 1 دلیل استعفا: عدم توان اکتیویتی! نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @[O]MID @Amir پیشنهادات شما: دوست دار همتونم امیدوارم ک سرور بشه بهترین سرور تاریخ سمپ ایران. مخصوصا تشکر خیلی زیاد از @[O]MID و @HazMaT ک خیلی هوای منو داشتن و منو به عنوان عضوی از خانواده دونستن🫀💎 و خیلی شرمنده هستم ک جایه بعضی هارو یک مدتی **** کلمه فیلتر شده **** کردم و نتونستن بیان داخل تیم💔 آرزوی موفیقت برای همگی🍻 درود با درخواست استعفا شما موافقت شد. موفق باشید ! 1
[Mr]Amir ارسال شده در 31 شهریور، 1404 ارسال شده در 31 شهریور، 1404 نام شما در سرور: @[The]MrAmiR رنک شما: Trial Helper 3 دلیل استعفا: نداشتن تایم اکتیویتی (بخاطر مدارس) نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @Amir @[O]MID پیشنهادات شما: نظری ندارم . اگه بخاطر مدارس نبود میموندم (دوباره برمیگردم)
Omid ارسال شده در 31 شهریور، 1404 ارسال شده در 31 شهریور، 1404 2 ساعت قبل، [The]MrAmiR گفته است: نام شما در سرور: @[The]MrAmiR رنک شما: Trial Helper 3 دلیل استعفا: نداشتن تایم اکتیویتی (بخاطر مدارس) نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @Amir @[O]MID پیشنهادات شما: نظری ندارم . اگه بخاطر مدارس نبود میموندم (دوباره برمیگردم) درود با درخواست استعفا شما موافقت شد ! موفق باشید.
ارسالهای توصیه شده