SiGaR ارسال شده در 27 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد نام کاربری کسی که شکایت دارد: @SiGaR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @KinG.OF.War نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ss رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Elite 1 Helper مدارک شکایت: در توضیحات توضیحات: اینجا هم کلنیش توهین و کل کرده میگه نمال میوتش نکرده اینجا هم منو الکی میوت کرده درخواست مدرک و همچنین شکایات زیر که مدیر استف سابق مجازات رو اعمال نکرد (.Mahdi) همون اینه هر روز یه اسم میزاره. @MohammadReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_ATOM_ ارسال شده در 27 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد درود در مورد عکس اول بنده به ایشون اخطار دادم و گفتم در صورت تکرار کل میوت تیام بالا میدهم چیزی هم مشاهده نمیکنم. در مورد عکس دوم شما با اون اکانتتون @AmiiR فحش خانوادگی بد دادید و بنده اومدم روی شما سی ام دی بزنم اشتباهی آیدی زدم و آیدی شمارو زدم و اینکه بازم این اکانت @SiGaR مولتی اکانت شما هست یعنی @AmiiR بازم بنده از شما عذرخواهی میکنم بلخره پیش میاد. در مورد شکایات زیر هم اینو بگم که بنده 2 روز رنک داون شدم در صورت لزوم هم میتونید لاگ رو چک کنید. زیرکشی کردن آدمی که داره برای سرور زحمت میکشه نه تنها به شما سودی نمیرساند و شمارا بالا نمی کشد که هیچ بلکه خود را خراب تر میکنید. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SiGaR ارسال شده در 27 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد گلم، مدرک اینکه اکانت SiGaR فحش داده رو آپلود کن این همه چیز رنگارنگ ننویس بار اولت نیست دفعه پیش هم الکی سی ام دی کیل زده بودی عذرخواهی شما موجه نیست رنک داونتم به این قضیه ربطی نداره و قبل شکایت من انجام شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_ATOM_ ارسال شده در 27 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد 6 دقیقه قبل، SiGaR گفته است: گلم، مدرک اینکه اکانت SiGaR فحش داده رو آپلود کن این همه چیز رنگارنگ ننویس بار اولت نیست دفعه پیش هم الکی سی ام دی کیل زده بودی عذرخواهی شما موجه نیست رنک داونتم به این قضیه ربطی نداره و قبل شکایت من انجام شده عزیزم عذرخواهی کردم و امده ام مجازات شم اینکه زدن آیدی در سی ام دی زدن پیش بیاد ممکنه رنک داونمم اتفاقا مربوط به همون پستاس متونید چک کنید. و به اون شکایات رسیدگی شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Army ارسال شده در 27 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SiGaR ارسال شده در 27 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد 13 دقیقه قبل، KinG.OF.War گفته است: عزیزم عذرخواهی کردم و امده ام مجازات شم اینکه زدن آیدی در سی ام دی زدن پیش بیاد ممکنه رنک داونمم اتفاقا مربوط به همون پستاس متونید چک کنید. و به اون شکایات رسیدگی شده اوکی اسپم نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_ATOM_ ارسال شده در 27 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد 36 دقیقه قبل، SiGaR گفته است: اوکی اسپم نکن عزیزم تو داری اسپم میکنی 🫤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 28 مرداد مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد درود موردی ندارد هلپر اخطار داده است. لطفا دقت بیشتری در زدن CMD کنید. @KinG.OF.War 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده