AmiR ارسال شده در 27 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد نام کاربری کسی که شکایت دارد: @AmiiR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Zodiac نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : log رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Elite 3 helper مدارک شکایت: [14:32:31] [Admin GOTO] Admin Zodiac(16) Khodash ra be shoma GOTO Kard. توضیحات: امروز در ساعت 14:32 دقیقه GOTO بدون اجازه و الکی ! @MohammadReza 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zodiac ارسال شده در 27 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد با سلام. من از شما عذر خواهی کردم که اشتباه Goto کردم و آیدی اشتباه زدم. و اینکه من آسیبی مانند : Rob , Ra , Nefrin به شما نرسوندم و صرفاً به اشتباه Goto شدم. اگر هم این Goto مشکلی برای شما به وجود آورده عذر خواهی میکنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 28 مرداد مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد سلام. موردی ندارد. @Zodiac لطفا با اکانت اصلی پاسخ دهید، قبل از گوتو اجازه بگیرید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده