رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

سلام

چند وقت پیش من حدود 27 روز بود که آنلاین نشده بودم و دقیق سر وقت هر یک ماه 2 بار میومدم سرور که خونم ریست نشه  دلیل فعالیت نداشتن بنده بدلیل امتحانات میان فصلی و... بود 

و برای اینکه دوباره بیام و لاگین کنم تا خونه یا کمپم نپره دیدم 2 تا خونه داشتم یکی پیش gs2 و یکی هم رو به روی بانک بود که هر دو ریست شده بودن پستی که توسط جناب @Yonaگذاشته شد آیدی خونه 81 رو روز بعد از اون تا خونه ای که داشتم خریده بودم.    و اینکه تنها خونه ای که برام ریست نشده بود همون بود و این برام خیلی عجیب بود

همون موقع پست گذاشته بودم که توسط @MrTakPar بررسی شده بود و گفتن ریست شد. 

خانه هایی که داشتم  1 روبه روی gs 2 آیدی 182   رو به روی بانک آیدی 140

اگر امکانش هست بررسی کنید. 

درخواست بررسی توسط @MohammadReza

کمپ ایدی 0 هم مالک قبلیش بنده بودم که اون هم در 28 روز بعد ریست شد. 

arenagame_samp
ارسال شده در
1 دقیقه قبل، .ALii. گفته است:

درود.

شما اگه ۲۰ روز وارد خانه نشوید خانه به صورت خودکار ریست میشه 

وارد شده بودم

ارسال شده در

درود 

خونه های و کمپ هایی که بعد از 20 روز آنلاین نشدن حتی درصورتی که آنلاین بشید ولی وارد خانه نشید ریست خواهند شد

خونه های اصلی هم شامل این مورد خواهند شد برای بررسی بیشتر این موضوع پس از چک کردن نتیجه رو به شما اعلام خواهیم کرد درصورتی که امکانش باشه برگردونده خواهند شد.

ارسال شده در

با سلام

بررسی گردید و توسط سیستم آزادسازی خانه ها ریست نشده بود.

گلد به شما و پلیر بک زده شد و خانه ریست شده است.

لطفا مجدد خریداری کنید.

@Yona @[Mr_Amir]

ارسال شده در
7 ساعت قبل، HaDi گفته است:

درود 

خونه های و کمپ هایی که بعد از 20 روز آنلاین نشدن حتی درصورتی که آنلاین بشید ولی وارد خانه نشید ریست خواهند شد

خونه های اصلی هم شامل این مورد خواهند شد برای بررسی بیشتر این موضوع پس از چک کردن نتیجه رو به شما اعلام خواهیم کرد درصورتی که امکانش باشه برگردونده خواهند شد.

بسیار متشکرم 🌷

منتظر پستتون هستم... 

ارسال شده در
5 ساعت قبل، MohammadReza گفته است:

با تشکر مقدار طلای مورد نظر به حساب بنده واریز شد. 

اما اگه امکانش هست با توجه به متن بالا خونه و کمپ هایی هم که از قبل داشتم و ریست شده رو بررسی کنید🌷

• مدیرکل
ارسال شده در

"خرید کمپ به صورت یکبار مصرف بوده و درصورت غیرفعال بودن کلن (نداشتن تاپ کلن به صورت متوالی) یا حذف کلن توسط لیدر یا مدیران به دلایل منطقی، کلن و کمپ ریست شده و هزینه آن غیرقابل بازگشت می باشد."

خانه: شما در صورت عدم فعالیت و عدم حضور (ورود) به خانه به مدت 1 ماه خانه ی شما به سرور فروخته شده و 60% هزینه ی فروش خانه به حساب بانکی اکانت شما واریز خواهد شد، و 1 خانه به مدت 3 ماه برای شما باقی خواهد ماند و اگر بیشتر از 3 ماه بگذرد تمام خانه های شما ریست خواهد شد.
"

• Haha 1
ارسال شده در
18 ساعت قبل، MohammadReza گفته است:

"خرید کمپ به صورت یکبار مصرف بوده و درصورت غیرفعال بودن کلن (نداشتن تاپ کلن به صورت متوالی) یا حذف کلن توسط لیدر یا مدیران به دلایل منطقی، کلن و کمپ ریست شده و هزینه آن غیرقابل بازگشت می باشد."

خانه: شما در صورت عدم فعالیت و عدم حضور (ورود) به خانه به مدت 1 ماه خانه ی شما به سرور فروخته شده و 60% هزینه ی فروش خانه به حساب بانکی اکانت شما واریز خواهد شد، و 1 خانه به مدت 3 ماه برای شما باقی خواهد ماند و اگر بیشتر از 3 ماه بگذرد تمام خانه های شما ریست خواهد شد.
"

با سلام و عرض ادب 

وقتتون بخیر

حرف شما کاملا درسته 

ولی لیدر کلن بنده بودم و اینکه فعالیت داشته کلن یعنی فقط من تنها نبودم من به عنوان لیدر میومدم و فعالیت کلن رو از کلن لاگ مشاهده میکرم و هم اینکه ریست نشه 

بچه ها هم که عضو کلن بودن هر 3 روز یا یه روز در میون حداقل 1 دونه تاپ رو هم جمع میکردن ما همه جوره سعی کردیم که این کمپ ریست نشه 

و اینکه تنها چیزی که ریست شد کمپ بود و کلن نه سر جاش بود 

اگه یادتون باشه و اگه اشتباه نکنم یه مدت برا آپدیت سرور بود یا چی بود همه کلن ها ریست شده بودن و اینکه مجبور شدیم باز دوباره بیاییم اینو بخریم و فعالیت داشته باشیم

حتی رفقایی مثل @Zodiac و @Mr_Dozd و بقیه که تگشون رو دقیق نمیدونم کدومه تو انجمن هم بودن و تاپ جمع میکردن

لطفا و خواهشا بررسی کنید @MohammadReza

برای ریست شدن خونه شاید حرف شما درست باشه ولی برا کلن بچه ها بودن و همه جوره هوای کلن رو داشتن

ارسال شده در
3 ساعت قبل، [Mr_Amir] گفته است:

با سلام و عرض ادب 

وقتتون بخیر

حرف شما کاملا درسته 

ولی لیدر کلن بنده بودم و اینکه فعالیت داشته کلن یعنی فقط من تنها نبودم من به عنوان لیدر میومدم و فعالیت کلن رو از کلن لاگ مشاهده میکرم و هم اینکه ریست نشه 

بچه ها هم که عضو کلن بودن هر 3 روز یا یه روز در میون حداقل 1 دونه تاپ رو هم جمع میکردن ما همه جوره سعی کردیم که این کمپ ریست نشه 

و اینکه تنها چیزی که ریست شد کمپ بود و کلن نه سر جاش بود 

اگه یادتون باشه و اگه اشتباه نکنم یه مدت برا آپدیت سرور بود یا چی بود همه کلن ها ریست شده بودن و اینکه مجبور شدیم باز دوباره بیاییم اینو بخریم و فعالیت داشته باشیم

حتی رفقایی مثل @Zodiac و @Mr_Dozd و بقیه که تگشون رو دقیق نمیدونم کدومه تو انجمن هم بودن و تاپ جمع میکردن

لطفا و خواهشا بررسی کنید @MohammadReza

برای ریست شدن خونه شاید حرف شما درست باشه ولی برا کلن بچه ها بودن و همه جوره هوای کلن رو داشتن

درود.                                            حق کاملا با ایشونه @MohammadReza                         زمانی که ایشون از سرور برای یه مدتی بای داده بودن                                   ما هر 2 . 3 روز یک بار تاپ جمع میکردیم و میشه گفت که فعال بودیم

ارسال شده در
8 ساعت قبل، MohammadReza گفته است:

تاریخ ریست شدن کمپ

راستش دقیق یادم نیست. این مورد رو یادداشت نکردم

احتمالا همون موقعی که ریست شد نمیدونم با چقدر تاخیر  جناب @Xenon اگه صاحبش رو اشتباه ننوشته باشم خریداری کردن

ارسال شده در
12 ساعت قبل، JenabSarhang گفته است:

راستش دقیق یادم نیست. این مورد رو یادداشت نکردم

احتمالا همون موقعی که ریست شد نمیدونم با چقدر تاخیر  جناب @Xenon اگه صاحبش رو اشتباه ننوشته باشم خریداری کردن

@MohammadReza

ارسال شده در

آیدی کسی که صاحب کلن بوده : JenabSarhang

آیدی کسی که کمپ آیدی 0 رو خریداری کرده : Xenon

کمپ قبلی رو با قیمت 2 کا طلا و امکانات کمپ خریداری کردم که جمعا : 2600 باید بک بخوره 

و در طی این مدتی که کمپ نداشتیم یک کمپ دیگه گرفتیم تا اینو پس بگیریم. اون کمپ هم صاحبش بنده هستم که کمپ با امکانات کمپ خریداری شده است

در صورتی که کمپ آیدی 0 رو ریست دادید کمپ آیدی 8 هم ریست بدید که بتونم کمپ قبلیم رو بگیرم. آیدی کمپ 8 : JenabSarhang

جمعا 5200 تا گلد باید افزوده بشه به حسابم در صورت ریست هر دو کمپ

@MohammadReza

با تشکر 🌷

ارسال شده در
4 ساعت قبل، JenabSarhang گفته است:

آیدی کسی که صاحب کلن بوده : JenabSarhang

آیدی کسی که کمپ آیدی 0 رو خریداری کرده : Xenon

کمپ قبلی رو با قیمت 2 کا طلا و امکانات کمپ خریداری کردم که جمعا : 2600 باید بک بخوره 

و در طی این مدتی که کمپ نداشتیم یک کمپ دیگه گرفتیم تا اینو پس بگیریم. اون کمپ هم صاحبش بنده هستم که کمپ با امکانات کمپ خریداری شده است

در صورتی که کمپ آیدی 0 رو ریست دادید کمپ آیدی 8 هم ریست بدید که بتونم کمپ قبلیم رو بگیرم. آیدی کمپ 8 : JenabSarhang

جمعا 5200 تا گلد باید افزوده بشه به حسابم در صورت ریست هر دو کمپ

@MohammadReza

با تشکر 🌷

عزیزم تو کمپ دوم که خریدی با گلدی خریدی که بهت بک خورده از جیب خودت که ندادی اگه کمپ آلانتو ریست کنن باید ۲کا ۶۰۰ بدن بهت 

ارسال شده در
8 ساعت قبل، Founder گفته است:

عزیزم تو کمپ دوم که خریدی با گلدی خریدی که بهت بک خورده از جیب خودت که ندادی اگه کمپ آلانتو ریست کنن باید ۲کا ۶۰۰ بدن بهت 

هیچ طلایی به بنده ست نشده 

تنها 3کا طلا که اونم جناب @Yona برای خونه ای دی 81 شکایت کردن فقط 3 کا از اون بهم داده شده که با اون 3کا این کمپ رو گرفتم تا مسئله این کمپ حل بشه

کمپ قبلی که نمیدونم به چه دلیل ریست شده طلا هاش به من بک نخورده اصلا. 

لاگ طلا های ست شده برای جناب آقای محمد رضا هست میتونن بررسی کنن

پست رو از اول بخونید. تا متوجه شید عزیزم. 🌷

• in love 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...