Yona ارسال شده در 1 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[BreakeR] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Par$a نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Shayan رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : الایت 3 مدرک: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zodiac ارسال شده در 1 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 1 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور با سلام. اگر مدرکی دارید که نشون بده ما تو فایت بودیم قرار بدید. اینجا من داشتم تو مپ میچرخیدم با ماشین خوردم تو دیوار و ماشینم فیکس کردم. بعد یه سوال ، پلیر @[BreakeR] از من شکایت دارن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 1 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور اشتباه تایپی شده من شکایت داشتم من مدرکو اپلود کردم حالا شما اثبات کنید در حال چرخیدن بودید و به دیوار خوردید من وسط میدان دیواری نمیبینم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 1 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور شما باید مدرک معتبر آپلود کنید نه من ! شما میگید در فایت بودیم که من ماشینو فیکس کردم ، لطفاً برای این ادعا مدرک معتبر آپلود کنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HaDi ارسال شده در 1 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور درود هلپر خاطی درصورتی که مدرکی که ویدیو باشد نشان بر اینکه شما در فایت نبوده اید آپلود نمایید در غیر اینصورت با شما برخورد خواهد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir.. ارسال شده در 2 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور 16 ساعت قبل، HaDi گفته است: درود هلپر خاطی درصورتی که مدرکی که ویدیو باشد نشان بر اینکه شما در فایت نبوده اید آپلود نمایید در غیر اینصورت با شما برخورد خواهد شد. درود جناب @HaDi اگه امکانش هست شکایت رو دوباره بررسی کنید لطفا الان اگه من یه عکسی مثل این رو به عنوان مدرک خودم داخل شکایت قرار بدم طرف من هستید؟ یا حق با بنده است؟ مدرکی که توسط @Yona گذاشته شده کامل نیست آیا ایشون نباید فیلمی ارائه کنن که تو فایت هستن؟ مدرک رو کسی که شکایت میکنه باید کامل باشه نه هلپری که کارشو داره درست انجام میده کار هایی مثل از الایت 3 اون هم بعیده واقعا من این پست رو به دلیل هواداری یا نمیدونم هر چیزی که شبیه این باشه نذاشتم فقط به عنوان یک دیدگاه دیگه و به عنوان عدالت گذاشتم. ولی در کل تصمیم با شما هست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 2 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور تیر اندازی توی عکس معلومه تیرمم حتی به شایان خورده و وانتد گرفتم پس اسپم نکنید @HaDi 20 ساعت گذشت و مدرکی اپلود نشد برسی نمیشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQaMansour ارسال شده در 2 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور گل پسر شایان Afk بود ، موقعی که پلیس Afk هست تیر بزنی وانتد نمیده . زیر کشی کسی که داره برای سرور زحمت میکشه کار درستی نیست . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir.. ارسال شده در 3 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور 11 ساعت قبل، Yona گفته است: تیر اندازی توی عکس معلومه تیرمم حتی به شایان خورده و وانتد گرفتم پس اسپم نکنید @HaDi 20 ساعت گذشت و مدرکی اپلود نشد برسی نمیشه؟ yona جان✨ مدرکی داری که نشون بده به شایان تیر زدی؟ و دوم شما با 2 نفر در فایت هستی که میگی به شایان تیر زدم بعد ای اف کی کرد؟ که اگه ای اف کی هم کرده باشه مجازات داره!! !!! و مسئله خیلی جذاب دیگه!! اگه شما حتی به شایان تیر زده باشید که احتمال خیلیییی کمی داره، شما از قبل وانتد نداشتی و داشتی سعی می کردی dm یا db یا فایت بدی؟ !! . @HaDi and @MohammadReza پیام هایی که داده شد و مدرک شکایت رو مجددا بررسی کنید🛡️ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 3 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور @JenabSarhang به پستی که به شما هیچ ربطی نداره دخالت نکنید قاشق ناشور نشید لطفا 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 3 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور @HaDi درخواست اخطار به این هلپر که در همه پستا دخالت میکنه ! 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir.. ارسال شده در 3 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور 1 دقیقه قبل، Yona گفته است: @JenabSarhang به پستی که به شما هیچ ربطی نداره دخالت نکنید قاشق ناشور نشید لطفا بنده به عنوان شاهد و همکار در این پست حاضر شدم فکر نکنم حرف دیگه ای باشه تا زمان بررسی شکایت صبور باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HaDi ارسال شده در 5 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور هلپر خاطی به مدت 5 ساعت آنرنک خواهد شد لازم به ذکره درموارد بعدی حتما فایت با فیلم باید اثبات شود درغیراینصورت مدارک معتبر شناخته نمیشود و رد خواهد شد Closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده