DevilBoy14 ارسال شده در 6 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور درود وقت بخیر بنده از کسی شکایتی ندارم و حقی که باید بگیرم می خوام بگیرم اقای @alireza شما در اواخر تابستان گذشته در زمانی که من کمپ شماره ۲ به اقای ripsanji دادم حضور داشتید و شما گفتید که تمایل دارید کمپ به اقای ripsanji بدید و بنده تایید کردم و طبق صحبتی که انجام شد هر وقت خواستم کمپ می تونم پس بگیرم ولی اقای ripsanji کلن پاک کرد و کمپ حذف شد و شما هیچ صحبتی درباره اینکه کمپ بر نمی گرده نکردید لطفا فقط اقای mohammdreza و alireza پیگیری کنند و ادمین های دیگر پاسخی ندهند با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 10 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور با توجه حجم بالای لاگ و الزام به ارائه مدارک بیشتر جهت پیگیری کلاه برداری لطفا فرم زیر را پر کنید نام کابری شاکی: نام کابری متخلف : مدارک شکایت: موضوع شکایت: نام ادمین ناظر: زمان انجام معامله: سایر توضیحات: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DevilBoy14 ارسال شده در 10 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور 8 دقیقه قبل، Army گفته است: با توجه حجم بالای لاگ و الزام به ارائه مدارک بیشتر جهت پیگیری کلاه برداری لطفا فرم زیر را پر کنید نام کابری شاکی:@devilboy14 نام کابری متخلف :@ripsanji مدارک شکایت:حضور اقای علیرضا موضوع شکایت:کلاه برداری کمپ شماره ۲ توسط rip sanji نام ادمین ناظر:@alireza زمان انجام معامله:اواخر تابستان گذشته سایر توضیحات:اقای @alireza شما در اواخر تابستان گذشته در زمانی که من کمپ شماره ۲ به اقای ripsanji دادم حضور داشتید و شما گفتید که تمایل دارید کمپ به اقای ripsanji بدید و بنده تایید کردم و طبق صحبتی که انجام شد هر وقت خواستم کمپ می تونم پس بگیرم ولی اقای ripsanji کلن پاک کرد و کمپ حذف شد و شما هیچ صحبتی درباره اینکه کمپ بر نمی گرده نکردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 10 شهریور مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور چه شما چه ادمین گرامی خارج از چارچوب قوانین نمیتوانید، قانونی وضع کنید. طبق قوانین کلن در صورت حذف کلن یا ریست کلن به دلیل عدم استفاده کمپ و امکانات آن غیرقابل بازگشت می باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DevilBoy14 ارسال شده در 10 شهریور سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور 5 دقیقه قبل، MohammadReza گفته است: چه شما چه ادمین گرامی خارج از چارچوب قوانین نمیتوانید، قانونی وضع کنید. طبق قوانین کلن در صورت حذف کلن یا ریست کلن به دلیل عدم استفاده کمپ و امکانات آن غیرقابل بازگشت می باشد. مگه علیرضا مدیر کل نیست؟خودش گفت میشه و ریپ سانجی کمپ پاک کرد اون پول طلا ما رو دزدید اون دزد حساب میشه و الان علیرضا این گفت ما بخاطر مدیر کل بودنش اعتماد کردیم یعنی مدیر کل هم شریک به ریپ سانجی این نامردی که با ما کردن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری