Amir.. ارسال شده در 7 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور با عرض سلام و احترام نام کاربری کسی که شکایت دارد: @JenabSarhang نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Truth نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ss رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدارک شکایت: لاگ و ss توضیحات با توجه به شکایتی که از بنده شده من داخل هلپ بودم و در حال پاسخ گویی به فردی که درخواست هلپ کرده بود دادم ایشون در حال تیر زدن به بنده بودن که من از قبل /hon رو نزده بودم و بعد از اینکه ایشون رو دیدم /hon زدم تا بتونم با خیال راحت جواب هلپ رو بدم. بعد جناب @Truth حتی اگه این کار اشتباه باشه که فکر نکنم اینطور باشه بجای اینکه اخطار بدن 12 ساعت بنده رو آن رنک کردن رنک بنده هم : Elite 1 Helper بوده درخواست بررسی دارم توسط : @HaDi @MohammadReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 7 شهریور مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور با سلام مدرک ارسالی توسط جناب ALiDyNaMiC صحیح بوده و استف لیدر، جناب Truth آنرنک بر ابیوز زدند. لطفا قبل از shelp/ کردند خود در در موقعیتی قرار دهید که امکان hon/ داشته باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Truth ارسال شده در 7 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور با اجازه اقای @MohammadReza پست بسته میشود . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده